ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Ντρέπομαι που είμαι προπονητής της ομάδας που είδατε μετά το 15'"

Σφαιρόπουλος: "Ντρέπομαι που είμαι προπονητής της ομάδας που είδατε μετά το 15'"
EUROKINISSI

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε με βαριές εκφράσεις για τους παίκτες του μετά την δύσκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Κύμης.

Έξαλλος με την εικόνα της ομάδας του από το 15ο μέχρι το 40ο λεπτό της αναμέτρησης με την Κύμη , ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν δίστασε να μιλήσει για "ντροπή" στην συνέντευξη Τύπου και να στείλει το μήνυμά του προς κάθε παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως υπάρχει πνευματικό και αγωνιστικό πρόβλημα, εξήγησε ότι μίλησε στους αθλητές του σε έντονο ύφος και τόνισε ξανά και ξανά πως χωρίς σκληρή δουλειά, οι Πειραιώτες δεν θα πετύχουν τον τελευταίο στόχο που τους έχει μείνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού (στο video από το 23:20 κι έπειτα):

" Σήμερα κάναμε το 1-0, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Κρατήσαμε την Κύμη στους οκτώ πόντους στην πρώτη περίοδο και στους 11 έως το 15', η διαφορά έφτασε στους 25 πόντους και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Σταμάτησαν να κάνουν αυτά που έπρεπε. Για την εικόνα μετά το 15' πραγματικά ντρέπομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας, για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα. Μίλησα στους παίκτες και τους είπα ότι όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να παίζει έτσι. Πρέπει να διορθώσουμε τα πράγματα όσο είναι καιρός, γιατί αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπετε πως είναι τα πράγματα στο γήπεδο, η κατάσταση δεν θα πάει όπως θέλουμε. Η ομάδα θέλει κάτι παραπάνω απ' όλους. Έχουμε κερδίσει σε δύσκολες ευρωπαϊκές έδρες, έχουμε κερδίσει δύο φορές ομάδες του Final Four. Κάτι φταίει, είναι και πνευματικό και αγωνιστικό το πρόβλημα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν θέλουν να κάνουν κάτι καλό, σίγουρα όμως είμαι προβληματισμένος. Προσπαθώ να βρω την αιτία που η ομάδα δεν αποδίδει καλά. Αν δεν δουλέψουμε όλοι μαζί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα".

Ο Γιάννης Καστρίτης, από την πλευρά του, είπε πως: " Οι παίκτες μας έκαναν κατάθεση ψυχής, παρουσιαστήκαμε όπως έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε και είμαστε πολύ περήφανοι για την σημερινή μας εμφάνιση. Ελπίζω να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στην έδρα μας, ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας". Ο νεαρός τεχνικός ήταν ευτυχισμένος από την εικόνα της Κύμης, όχι όμως και από το αποτέλεσμα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα της Εύβοιας μπορούσε να στείλει το ματς στην παράταση και εκεί, γιατί όχι, ακόμη και να διεκδικήσει την νίκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ