ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουπάν: "Εύκολη απόφαση να υπογράψω στον Ολυμπιακό"

Τουπάν: "Εύκολη απόφαση να υπογράψω στον Ολυμπιακό"

Ο Αξέλ Τουπάν έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του.

Ο Αξέλ Τουπάν λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του με την υπογραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ντέιβιντ Μπλατ.

"Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Ξέρω πώς είναι οι φίλαθλοι. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία σπουδαία σεζόν. Ήταν μία εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω στον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον κόουτς Μπλατ μετά το τέλος της σεζόν", δήλωσε ο 26χρονος Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ λίγο μετά την άφιξή του (με μία ώρα καθυστέρηση) στο "Ελ. Βενιζέλος", ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Ντέιβιντ Μπλατ αποτέλεσε έναν από τους λόγους για να αποδεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού:

"Ήταν ένα από τα κίνητρα σίγουρα, αλλά όχι το μοναδικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα, έχει πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και πολλούς καλούς παίκτες, όπως είναι ο Σπανούλης και ο Παπανικολάου. Ήταν μία εύκολη απόφαση".

Ο Αξέλ Τουπάν πέρσι έφτασε ως τα ημιτελικά της EuroLeague με την Ζάλγκιρις, η οποία στους "8" απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Οι φίλοι του Ολυμπιακού απογοητεύτηκαν από τον αποκλεισμό. Άραγε ο Αξέλ Τουπάν θέλει να κάνει κάτι για να... σβήσει τον περσινό αποκλεισμό από το Final Four της EuroLeague: "Θέλω να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Ελπίζω να νικήσουμε και να προχωρήσουμε περισσότερο".

Για την παρουσία του Κώστα Παπανικολάου και του Γιάνις Τίμα στη θέση "3", είπε: "Είναι σπουδαίο. Βλέπετε πώς εξελίσσεται το μπάσκετ. Οι θέσεις είναι λιγότερο σημαντικές. Μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις, όπως και ο Παπανικολάου. Είναι καλό που έχουμε στο ρόστερ "μέγεθος" και αθλητικότητα. Θα τα πάμε πολύ καλά".

Τέλος, ο Αξέλ Τουπάν έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους της νέας του ομάδας λέγοντας πως " είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να σας συναντήσω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ