ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χτύπησε και ο Στρέλνιεκς: δίχως τέσσερις η προπόνηση στο ΣΕΦ

Χτύπησε και ο Στρέλνιεκς: δίχως τέσσερις η προπόνηση στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ χωρίς τους Σπανούλη, Παπανικολάου, Μάντζαρη και Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ τραυματίστηκε στον ώμο. Αμφίβολοι και οι τέσσερις ενόψει Μάλαγα.

Με τέσσερις απουσίες (εξαιρουμένης της δεδομένης του Κιμ Τιλί) ξεκίνησε (17/10) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση απέναντι στην Μάλαγα, η οποία θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (20/10, 21.00) με την παρουσία του κόσμου, για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Στον Ολυμπιακό τα έχουν βάλει με την ατυχία τους, καθώς στην λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και ο Γιάνις Στρέλνιεκς! Ο Λετονός γκαρντ, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Κύμη, δέχτηκε ένα χτύπημα στον ώμο, αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι έχει υποστεί οστικό οίδημα στην κλείδα. Δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και είναι αμφίβολος ενόψει Μάλαγα.

Εκτός προπόνησης έμειναν επίσης οι Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει την αποθεραπεία του, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με τενοντίτδα στο γόνατο, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην επιγονατίδα (οστικό οίδημα). Όσον αφορά τον 27χρονο πλέι-μέικερ, όπως έχουμε αναφέρει, έχει υποστεί κάκωση πρώτου μεταταρσίου αριστερού άκρου ποδός (χτύπησε στο μεγάλο δάχτυλο) και βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης.

Η συμμετοχή και των τεσσάρων (Σπανούλης, Παπανικολάου, Στρέλνιεκς, Μάντζαρης) στο ματς απέναντι στην Μάλαγα χαρακτηρίζεται αμφίβολη. Στον Ολυμπιακό δίνουν μάχη με τον χρόνο ώστε να παρουσιαστούν κόντρα στους Ισπανούς όσο το δυνατόν γίνεται με λιγότερες απουσίες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ