ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένας μισθός πρόστιμο σε περίπτωση απώλειας του τίτλου στον Παναθηναϊκό!

Ένας μισθός πρόστιμο σε περίπτωση απώλειας του τίτλου στον Παναθηναϊκό!

Η ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου θα επιφέρει πρόστιμο σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού, όπως προανήγγειλε η "πράσινη" ΚΑΕ!

Η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό στον χθεσινό πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς αντίδραση από την "πράσινη" ΚΑΕ. Η αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ έκανε έξαλλη τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία πήρε την απόφαση να επιβάλει πρόστιμο ενός μισθού σε άπαντες, σε περίπτωση που χάσει το πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά από την έναρξη του πρωταθλήματος και είδε το σερί των 31 νικών να διακόπτεται απότομα. Δεν θα μπορούσε όμως να συμβεί σε χειρότερο δυνατό σημείο, καθώς με τη χθεσινή νίκη του ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα έδρας μέσα από τα χέρια των "πράσινων" και έχει πλέον την ευκαιρία να κατακτήσει αυτός τον τίτλο με δύο από τους επόμενους τέσσερις αγώνες να διεξάγονται στο ΣΕΦ.

Ακόμα βέβαια τίποτα δεν έχει χαθεί για τους "πράσινους". Όπως έχει αποδειχτεί πολλές φορές στο παρελθόν, η ήττα στον πρώτο αγώνα μιας σειράς τελικών (ακόμα και εντός έδρας) δεν ισοδυναμεί με καταστροφή. Το θέμα για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι να βρει ξανά τον καλό της εαυτό και να το κάνει πλέον μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, εκεί όπου κατέκτησε και τον περσινό τίτλο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ