ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Με ενοχλούν οι φήμες, είμαι free agent"

Τζέιμς: "Με ενοχλούν οι φήμες, είμαι free agent"

Ο Μάικ Τζέιμς πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα για δεύτερη σερί σεζόν, κι όπως εξήγησε η γεύση που του μένει από τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό Superfoods είναι σίγουρα γλυκιά.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε η φετινή σεζόν για τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή στην Ελλάδα για δεύτερη σερί χρονιά. Μπορεί να εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό Superfoods στα μισά της αγωνιστικής περιόδου, πλην όμως είχε μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι του "τριφυλλιού" και μαζί του έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου στη Stoiximan.gr Basket League.

Αυτή τη φορά δεν είχε βέβαια φιέστα και μπουζούκια, λόγω του πένθους που υπάρχει στον σύλλογο για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ομοίως δεν υπάρχει... Μύκονος για τον ίδιο. Όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος του πέμπτου τελικού στο ΟΑΚΑ: " Πετάω απευθείας για τις ΗΠΑ. Φέτος δεν έχει Μύκονο".

Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο, εξήγησε πως " ήταν ένας τελικός, οπότε δεν περίμενε κανείς πως μια από τις δύο ομάδες θα πάρει μεγάλη διαφορά. Ήθελε υπομονή για να "χτίσει" η κάθε μια, αυτό που θέλει μέσα στο παρκέ. Μετά την ανάπαυλα, εκμεταλλευτήκαμε τα σουτ που βγάλαμε, ήμασταν πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι και έτσι φτάσαμε στο σημείο να πάρουμε το προβάδισμα και να το διατηρήσουμε μέχρι το τέλος", για να προσθέσει:

" Ήταν μια ακόμη ωραία εμπειρία. Πήραμε το πρωτάθλημα, οπότε όλα καλά. Είναι ωραίο να τελειώνεις τη σεζόν με χαμόγελο, με ωραίες εικόνες. Ειδικά μετά απ όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Είναι ωραίο να κερδίζεις τέτοιους αγώνες, που είναι τελικοί".

Πέραν των όσων αφορούσαν στο ντέρμπι, ρωτήθηκε για το γεγονός πως το όνομά του έχει ήδη συνδεθεί με άλλη ομάδα της EuroLeague. Συγκεκριμένα, εδώ και δύο μήνες υπάρχουν δημοσιεύματα που τον φέρνουν στην Αρμάνι Μιλάνο. Επ αυτού, ο ίδιος είχε να σημειώσει πως " το καλοκαίρι θα είμαι free agent, θα δούμε τι θα γίνει. Μπορώ να σου πω όμως ότι μισώ κάτι τέτοιες φήμες γιατί τα ακούνε οι ομάδες και μπορεί μια που σε θέλει, να μην κάνει πρόταση. Να θεωρείσαι δηλαδή στην αγορά ως παίκτης μιας ομάδας και οι υπόλοιπες να μην σε προσεγγίζουν. Για μένα, μην ακούτε κάτι. Είμαι free agent".

Υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε τον Σεπτέμβριο να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ; " Θα μιλήσουμε. Προφανώς, είμαι χαρούμενος εδώ. Είχα μια καλή χρονιά στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αυτό. Προς το παρόν εστιάζω στο γεγονός ότι κερδίσαμε τον τίτλο. Θέλω να το απολαύσω, να διασκεδάσω και να ξεκουραστώ τις επόμενες ημέρες", απάντησε και κατέληξε μετά από ερώτηση αν θα έκανε μια μικρή... έκπτωση στις απαιτήσεις του για να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods:

" Το να παίζεις σε μια ομάδα και σε μια πόλη που σου αρέσει, είναι σημαντικό. Να έχεις γύρω σου ανθρώπους με τους οποίους περνάς ωραία. Στο τέλος της καριέρας σου όμως, είναι σημαντικό τι έχεις κάνει σε επίπεδο συμβολαίων. Ίσως να μπορείς κάποιες φορές να κάνεις μια μικρή... έκπτωση αν θέλεις πολύ να μείνεις κάπου, αλλά αυτό δεν μπορείς να το πεις με βεβαιότητα. Εξαρτάται από εκείνη την ώρα που πρέπει να πάρεις την απόφασή σου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ