ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έβαλε τα κλάματα ο Αλευρογιάννης: "Θέλω να το χωνέψετε"

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ξέσπασε μετά την παραμονή του Πανιωνίου στην Stoiximan.gr Basket League και φώναξε βάζοντας τα κλάματα μπροστά στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης πως έκανε περήφανους όλους τους Πανιώνιους.

Ο Πανιώνιος πέρασε πολλά φέτος. Ο Σταύρος Αλευρογιάννης πιθανότατα πέρασε τα περισσότερα από όλους λόγω των αποφάσεων που πήρε μέσα στην χρονιά. Με την παραμονή της ομάδας στην Stoiximan.gr Basket League να έχει οριστικοποιηθεί όμως χάρη στη νίκη των Τρικάλων στην Αμαλιάδα επί του Κοροίβου δεν άντεξε και ξέσπασε μιλώντας στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης.

Με τους πανηγυρισμούς να έχουν κοπάσει , ο ισχυρός άνδρας των "κυανέρυθρων" δήλωσε χαρακτηριστικά: " Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. πρώτα από όλους τους παίκτες γιατί όλη την χρονιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Περάσαμε πάρα πολλά. Ξεκινήσαμε μόλις μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της σεζόν και με μία βαριά ήττα. Κάναμε παρά πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ομολογώ ότι δεν είχα ποτέ στην σκέψη μου να γίνω πρόεδρος ή διοικητικός παράγοντας. Εξακολουθώ να λέω ότι είμαι γιατρός.

Σήμερα πήρα μία απέραντη χαρά. Θέλω να σας πω ότι ο Πανιώνιος κυνηγήθηκε όλη τη χρονιά όσο καμία άλλη ομάδα, τόσο από έξω, αλλά κυρίως από μέσα. Είμαι ο μόνος διοικητικός παράγοντας μεταπολεμικά που έχω λοιδορηθεί τόσο πολύ για τις επιλογές μου και για τις αποφάσεις μου από τους ίδιους τους Πανιώνιους. Θέλω να σας πω ότι σας έκανα περήφανους. Για μία ακόμη φορά. Και πρέπει όλοι να το χωνέψετε ότι ήμουν εδώ για τον Πανιώνιο και μόνο"!

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Αλευρογιάννη:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ