ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: "Δεν υπήρχαν πολιτικές σκοπιμότητες στην πρόσληψη Γιατζόγλου"

MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
MEDIA DAY ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola εξέδωσε ανακοίνωση εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από την υπόθεση της πρόσληψης του Στιβ Γιατζόγλου και τόνισε ότι την ευθύνη ανέλαβε εξ' ολοκλήρου ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Με τη σκόνη να έχει κατακαθίσει πια μετά την υπόθεση με τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο , την πρόσληψη του Στιβ Γιατζόγλου (που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ) και την άφιξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή ως νέου προπονητή της ομάδας, η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola πήρε θέση για τα όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα στον ιστορικό σύλλογο.

Η "κυανέρυθρη" ΚΑΕ εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση, μέσω της οποίας επισημαίνεται ότι ο μεγαλομέτοχος Σταύρος Αλευρογιάννης ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για την "υπόθεση Γιατζόγλου" και ότι δεν είχε καμία πρόθεση να μπλέξει τον Πανιώνιο σε " πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις". Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι αυτό που προέχει είναι η παραμονή της ομάδας στην Stoiximan.gr Basket League και ότι ο απολογισμός και η αυτοκριτική θα γίνουν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

" Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BIKΟΣ COLA βρίσκεται στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της παραμονής του στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ. Προέχει η αγωνιστική παραμονή της ομάδας μπάσκετ και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική. Όλοι ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα προσπαθήσουμε για τις νίκες που απαιτούνται.

Την ευθύνη πρόσληψης του Στήβ Γιατζόγλου, την απομάκρυνσή του και την τελική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή , αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Σταύρος Αλευρογιάννης, με γνώμονα την ψυχολογική και αγωνιστική υπέρβαση. Ένα είναι βέβαιο ότι η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος σε καμμιά περίπτωση δεν είχαν και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εμπλέξουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA σε πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις.

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA θα είναι συνδυασμός της προσωπικής απόφασης του κ. Σταύρου Αλευρογιάννη και των συνθηκών που θα διαμορφωθούν μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ