ΠΑΟΚ

Όλοι για τον Τσόχλα

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δεν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της σεζόν, γι αυτό όλοι στον "δικέφαλο" έσπευσαν να του αφιερώσουν την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs.

Ο ΠΑΟΚ πήρε με "σκούπα" το εισιτήριο για την ημιτελική φάση των playoffs στο πρωτάθλημα, η αλήθεια είναι όμως ότι ουδείς στα αποδυτήρια είχε τη διάθεση να πανηγυρίσει. Τα άσχημα μαντάτα για τον τραυματισμό του Απόλλωνα Τσόχλα μετρίασαν τη χαρά όλων, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του να αφιερώνουν την πρόκριση επί της ΑΕΚ στον μεγάλο άτυχο της σεζόν.

Πέραν του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος έκανε την σχετική αφιέρωση στην κάμερα της Cosmote TV, κι ο προπονητής του "δικεφάλου" επεσήμανε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ πως όλα έγιναν -και- για χάρη του έμπειρου πλεϊμέικερ. Στη σύντομη ομιλία προς τους παίκτες του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη άπαντες και σημείωσε πως " πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν σταματάμε. Έχουμε να κερδίσουμε κι άλλα πράγματα. Είναι πολύ όμορφο αυτό που θα γίνει από εδώ και πέρα. Είναι πολύ σημαντικό που παίξαμε σαν ομάδα και στα 40 λεπτά και κερδίσαμε και για τον Απόλλωνα".

Κι αμέσως φώναξε κοντά του τον 35χρονο πλεϊμέικερ για το "ζντο".

Όλοι για τον Τσόχλα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ