ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνεχίζεται το ντεμαράζ των Τρικάλων, πήραν και Ίρβιν Μόρις

Συνεχίζεται το ντεμαράζ των Τρικάλων, πήραν και Ίρβιν Μόρις
AVTODOR.RU

Συνεχίζεται το ντεμαράζ των Τρικάλων, τα οποία ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ Ίρβιν Μόρις, ολοκληρώνοντας τρίτη μεταγραφή σε διάστημα δύο ημερών! (VIDEO)

Μπορεί κόντρα στον Ολυμπιακό τα Τρίκαλα να παρατάχθηκαν με 7 παίκτες , δείχνοντας πως η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ένα τρομερό μεταγραφικό ντεμαράζ, με συνεχόμενες κινήσεις. Η τελευταία αφορά τον Ίρβιν Μόρις, ο οποίος ανακοινώθηκε λίγο μετά τις προσθήκες των Γκάρι Τάλτον και Ντι Τζέι Ρίτσαρντσον .

Η ανακοίνωση:

Αποκτήθηκε και τρίτος παίκτης από τους "κυανέρυθρους".

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού Forward Earvin Morris (1994, 1.96). Ο Μorris είναι απόφοιτος του UTEP (University of Texas at El Paso). Μετά την αποφοίτηση του αγωνίστηκε στον Λίβανο με την Tadamon ενώ την φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την Avtodor Saratov στην Ρωσία.

Αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια στο Europe Cup (8,5 πόντοι, 2,5 ριμπάουντ μ.ο), σε έξι παιχνίδια στην VTB League (6,9 πόντοι, 1,4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ), και σε έξι παιχνίδια στο Basketball Champions League.

Δείτε το νέο απόκτημα των Τρικάλων BC Aries σε δράση στο:

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ