ΡΕΘΥΜΝΟ

Λι: "Σημαίνει πολλά για μένα το MVP"

Λι: "Σημαίνει πολλά για μένα το MVP"

Ο Άντονι Λι αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, πολύ απλά γιατί απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries δεν είχε αντίπαλο στις δύο ρακέτες.

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της καριέρας του πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (5/5) ο Άντονι Λι, ο οποίος με τα χρώματα του Ρεθύμνου Cretan Kings είχε 23 πόντους (με 8/11 δίποντα και 7/10 βολές), 17 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα, 2 λάθη και 8 κερδισμένα φάουλ σε 23'54'' συμμετοχής. Αριθμοί που του έδωσαν τον τίτλο του MVP της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, με τον ίδιο να σημειώνει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως " αυτή η διάκριση σημαίνει πολλά για εμένα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύεσαι ο πολυτιμότερος και πιο παραγωγικός παίκτης της αγωνιστικής και ιδιαίτερα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Για να προσθέσει πως "πιστεύω ότι η Stoiximan.gr Basket League είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP της αγωνιστικής για πρώτη φορά στην διάρκεια της παρουσίας σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, ο οποίος με βοήθησε να κάνω ένα τόσο καλό παιχνίδι. Αυτός ο τίτλος σημαίνει πολλά για εμένα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύεσαι ο πολυτιμότερος και πιο παραγωγικός παίκτης της αγωνιστικής και ιδιαίτερα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

- Το Ρέθυμνο Cretan Kings διεκδικεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League την πρόκριση στα πλέι οφ. Θα τα καταφέρει;

"Φυσικά και πιστεύω ότι έχουμε τα "εργαλεία" για να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και να μπούμε στα playoffs. Πλέον έχουμε κοντά μας και δύο καινούργιους παίκτες, τους ΝτεΣιλντς και Χίκι, οι οποίοι θα μας δώσουν τις λύσεις που χρειαζόμαστε".

- Αγωνίζεσαι τη φετινή σεζόν για πρώτη φορά στην STOIXIMAN.GR Basket League. Ποια είναι η άποψη σου για το αγωνιστικό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος;

"Πιστεύω ότι η Stoiximan.gr Basket League είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να παίξεις σε υψηλό επίπεδο. Διαθέτει δύο κορυφαίες ομάδες της EuroLeague, αλλά και την πρωταθλήτρια του Basketball Champions League, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ