ΡΕΘΥΜΝΟ

Ομπραντόιρο (ξανα)καλεί Γιαννόπουλο

Ομπραντόιρο (ξανα)καλεί Γιαννόπουλο
EUROKINISSI

Η εξαιρετική διετία του Χάρη Γιαννόπουλου στο Ρέθυμνο είχε ως αποτέλεσμα την... αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Ομπραντόιρο για τον διεθνή γκαρντ. Η κρούση, το buy out και ο ελληνικός ανταγωνισμός.

Η τελευταία διετία στο Ρέθυμνο ήταν άκρως παραγωγική για τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος βελτίωσε σημαντικά το παιχνίδι και τα ποσοστά του σε σημείο να κληθεί στην Εθνική Ανδρών και να αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα "παράθυρα". Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε μάλιστα το περσινό καλοκαίρι νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα, που τον κρατάει στο "Μελίνα Μερκούρη" μέχρι το καλοκαίρι του 2020 .

Δεν είναι βέβαιο ότι θα το εξαντλήσει, από την στιγμή που το ενδιαφέρον για τον ίδιο είναι έντονο. Τόσο εντός όσο κι εκτός των ελληνικών συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Ισπανία, η Ομπραντόιρο έχει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τον Χάρη Γιαννόπουλο, τον οποίο άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά. Θυμίζουμε ότι ο ταλαντούχος σουτέρ πέρασε από την συγκεκριμένη ομάδα πριν βρει την Ιθάκη του στο "Μελίνα Μερκούρη" (2014-'15), ενώ η ισπανική του περιπέτεια είχε ξεκινήσει ένα χρόνο νωρίτερα (2013-'14) στη Μανρέσα.

Δεδομένου ότι μιλάμε για έναν παίκτη που είχε φέτος 10.9 πόντους με 37.8% στα τρίποντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι άνθρωποι της Ομπραντόιρο βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του. Ειδικά από την στιγμή που θα χρειαστούν οπωσδήποτε έναν κλασικό σουτέρ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεδομένης της μετακίνησης του Ματ Τόμας στη Βαλένθια .

Οι πληροφορίες από την Ιβηρική κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη, το οποίο μάλιστα έχει μεταφερθεί στο Ρέθυμνο. Η ελληνική ομάδα είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην προκειμένη περίπτωση λόγω του συμβολαίου που έχει υπογράψει με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ -ένα συμβόλαιο στο οποίο δεν προβλέπεται κάποιο buy out, άρα είναι στη διακριτική ευχέρεια των ανθρώπων του συλλόγου το ποσό που θα πέσει στο τραπέζι ως αποζημίωση.

Παρεμπιπτόντως, τον παίκτη εξετάζει "ζεστά" επίσης η ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Ένωση δεν είχε καταφέρει πέρσι τέτοια εποχή να τον πείσει να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά φέτος ενδεχομένως να εντείνει τις προσπάθειές της για να κάμψει τις όποιες αντιστάσεις υπάρχουν, με σκοπό να ισχυροποιήσει τον ελληνικό κορμό της.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ