ΡΕΘΥΜΝΟ

Σπουδαία κίνηση από το Ρέθυμνο: οι παίκτες μαγείρεψαν για τους απόρους!

Σπουδαία κίνηση από το Ρέθυμνο: οι παίκτες μαγείρεψαν για τους απόρους!

Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει να δίνει "Assist Αγάπης", με τους παίκτες του Νίκου Βετούλα να προετοιμάζουν αυτή τη φορά τα γεύματα για το συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου & Σφακίων.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αποδεικνύοντας εμπράκτως εδώ και αρκετά χρόνια πως ο αθλητισμός μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην κοινωνία, πέρα από... νίκες.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες της κρητικής ομάδας ξεδίπλωσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες με στόχο να ετοιμάσουν 160 γεύματα για το συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Λάμπης, Συβρίτου & Σφακίων.

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης και ο Τράβις Ντάνιελς ήταν οι δύο παίκτες, οι οποίοι μαζί με τους εθελοντές της ομάδας, συμμετείχαν στην ενέργεια που γίνεται στο πλαίσιο των "Asisst Αγάπης" που μοιράζονται. Με τη σημαντική αρωγή των Super Markets "SYN.KA.", αλλά και τα λαχανικά που παρήγαγαν τα συνεργαζόμενα σχολεία της δράσης "Κηπουρέματα" ξεκίνησαν με προορισμό το Σπήλι.

Αφού λοιπόν πέρασαν το πρωί τους στις κουζίνες, εν συνεχεία ακολούθησε η παράδοση των γευμάτων στους απόρους.

Το "Assist Αγάπης" θα συνεχίσει να προσφέρει τις εθελοντικές υπηρεσίες του, με επόμενο σταθμό το συσσίτιο της Αγίας Βαρβάρας "Χριστιανική Γωνιά".

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ