ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Απαρηγόρητος ο Καλαμπάκος: "Αν έχει... τρυπηθεί Έλληνας σήμερα, θα τον βρω και θα τον σκίσω"!

BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ-ILIALIVE.GR / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ήταν απαρηγόρητος μετά τον υποβιβασμό του Κοροίβου, μίλησε με σκληρή γλώσσα και έδωσε μια... προσωπική υπόσχεση (VIDEO).

Ο Κόροιβος έκανε... χαρακίρι απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries, ηττήθηκε στο γήπεδό του και υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία . Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντίνος Καλαμπάκος ήταν απαρηγόρητος, με το ζόρι μπορούσε να μιλήσει. Στην αρχή τουλάχιστον, αφού ακολούθησε το ξέσπασμα και η υπόσχεση πως "αν υπάρχει κάποιος που τρυπήθηκε σήμερα (σ.σ.: αν κάποιος δηλαδή από την ομάδα του ήταν στημένος) θα τον βρω και θα τον σκίσω".

" Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, δώσαμε μεγάλη στεναχώρια σε όλο τον κόσμο που τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, είχε περιβάλλει αυτή την ομάδα με πολλή αγάπη, με εμπιστοσύνη, με στήριξη σε δύσκολες μέρες. Δυστυχώς τους στεναχωρήσαμε όλους. Και την πόλη που ήταν μαζί μας και τη διοίκηση που μάτωσε για να είναι η ομάδα στην Α1 για τέσσερα χρόνια και τους συνεργάτες μου που δεν τους εξασφάλισα ένα καλύτερο μέλλον. Όλοι αυτοί άξιζαν κάτι παραπάνω", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Κοροίβου για να προσθέσει:

" Θέλω να ζητήσω απ όλους αυτούς συγγνώμη, που δεν κατάφερα να πείσω τους πάντες ότι σήμερα η ομάδα έπαιζε τη ζωή της, την τελευταία αγωνιστική. Συνήθως όταν έρχεται μια αποτυχία, ο ένας σηκώνει το δάχτυλο και δείχνει τον άλλον. Είναι το πιο ηλίθιο πράγμα αυτό. Με έφεραν εδώ για να γίνει μια δουλειά και νόμιζα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είμαι ο μοναδικός ηλίθιος που υπάρχει στην Αμαλιάδα".

Στη συνέχεια ξέσπασε, μιλώντας με πολύ σκληρή γλώσσα: " Επειδή ακούγονται διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτή η ομάδα τρυπήθηκε από κάπου. Αν αυτός που τρυπήθηκε είναι Έλληνας, δεν θα ξαναβρεί δουλειά ποτέ. Για ποτέ όμως, κι αυτό είναι υπόσχεση προσωπική: θα τον βρω! Με τους Αμερικανούς δεν έχω σχέση, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Αν υπάρχει Έλληνας που είναι ύποπτος, θα τον βρω και θα τον σκίσω. Γιατί όλα τα πράγματα εδώ ήταν ανώμαλα, για σαράντα λεπτά ανώμαλο παιχνίδι. Που φταίω εγώ, που φταίει το παιχνίδι του ποδοσφαίρου (σ.σ.: την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πιο δίπλα γινόταν ποδοσφαιρικός αγώνας ). Που κι έτσι να είναι, πάλι εγώ φταίω που δεν το κατάλαβα. Και παίρνω μια πόλη μαζί μου, γιατί αυτοί εδώ καταστράφηκαν, γιατί αυτοί εδώ είχαν άλλα όνειρα, κι άλλο όραμα για τη ζωή τους. Κι όχι μόνο οι διοικητικοί, κι οι συνεργάτες μου μαζί. Έπρεπε να είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Κόροιβο, κι όχι αυτό το τελείωμα. Και πάλι ζητάω συγγνώμη απ όλους, για όσους μίλησα, με όσους συνεργάστηκα. Δεν άξιζε κανείς μας αυτό το τέλος. Το ξαναλέω ότι φταίω μόνο εγώ, μόνο εγώ δεν κατάλαβα "!

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ