ΚΟΡΟΙΒΟΣ

"Κόλλησαν" στην Αθήνα οι Αμερικανοί του Κοροίβου, ακυρώθηκαν τα εισιτήριά τους

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÏÑÏÉÂÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Κόροιβος φέρεται να ακύρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια των Τζάχι Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ, με αποτέλεσμα οι δύο Αμερικανοί να είναι υποχρεωμένοι πλέον να αγοράσουν οι ίδιοι τα εισιτήριά τους για να επιστρέψουν στις ΗΠΑ.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τον Κόροιβο, ο οποίος λόγω της ήττας του από τα ήδη υποβιβασμένα Τρίκαλα υποβιβάστηκε στην Α2. Μερικές μέρες αργότερα, η ομάδα της Αμαλιάδας φέρεται να αποφάσισε να ακυρώσει τα εισιτήρια επιστροφής που είχε βγάλει για τους Τζάχι Κάρσον και Μάρκους Πόσλεϊ με προορισμό τις ΗΠΑ, λέγοντάς τους να πληρώσουν οι ίδιοι για την επιστροφή στην πατρίδα τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μία ημέρα νωρίτερα οι Άνταμ Κεμπ και Κουίντον Ντεκόζι αποχώρησαν χωρίς πρόβλημα για τις ΗΠΑ με τα εισιτήρια που είχε εκδώσει για αυτούς ο Κόροιβος. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή, Διονύση Κάτζο για να πάρει ένα σχόλιό του για το περιστατικό. Ο κ. Κάτζος υποστήριξε πως περιμένει την έρευνα των δημοσίων αρχών, όπως ανέφερε και η χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας και τόνισε με έμφαση πως σε περίπτωση που κάποιος αθλητής έχει αδικηθεί, η διοίκηση του Κοροίβου δεν θα διστάσει να απολογηθεί δημόσια.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ