ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ξέσπασμα Πόσλεϊ στο Sport24.gr: "Και απλήρωτοι και κατηγορούμενοι"

Ξέσπασμα Πόσλεϊ στο Sport24.gr: "Και απλήρωτοι και κατηγορούμενοι"
EUROKINISSI

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Αμερικανό Μάρκους Πόσλεϊ και εκείνος εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με τους ανθρώπους του Κοροίβου που ακύρωσαν το εισιτήριό του για τις ΗΠΑ.

Τις χειρότερες αναμνήσεις θα έχουν από την Ελλάδα ο Τζαχί Κάρσον κι ο Μάρκους Πόσλεϊ, οι δύο πρώην πλέον αθλητές του Κοροίβου που το πρωί της Πέμπτης (17/5) ταξίδεψαν στην Αθήνα για να επιβιβαστούν στις πτήσεις της επιστροφής στις ΗΠΑ. Οι δύο Αμερικανοί έφτασαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έτοιμοι για το check-in, όμως τότε κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο Κάρσον κι ο Πόσλεϊ μίλησαν με τους ατζέντηδές τους και τότε πληροφορήθηκαν από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πως με απόφαση του General Manager της ομάδας, τα εισιτήριά τους ακυρώθηκαν! Η είδηση έκανε τον γύρο της Ευρώπης και λίγη ώρα μετά, το Sport24.gr ήρθε σε επαφή με τον δεύτερο για να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, ποια είναι τα σχόλια και τα συναισθήματά του για όσα έγιναν.

" Μας είπαν ότι είναι έτοιμη η πτήση μας, να αφήσουμε το σπίτι και το αυτοκίνητό μας. Φτάσαμε εδώ και τότε πήραμε ένα μήνυμα ότι ακυρώθηκαν τα εισιτήρια. Ο GM είπε ότι αυτό είναι το "αντίο" επειδή έπεσε η ομάδα" μας εξήγησε ο Μάρκους Πόσλεϊ και συνέχισε: " Μας κατηγόρησαν ότι δωροδοκηθήκαμε. Είναι μια σφαλιάρα στο πρόσωπο. Έκανα ό,τι μπορούσα για την ομάδα, έκανα ό,τι μπορούσα για να την κρατήσω στην κατηγορία. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλές αλλαγές. Είναι κρίμα που χάσαμε την κατηγορία. Διάλεξαν εμάς τους δύο για να κατηγορήσουν, είναι πολύ άσχημο αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Εύχομαι να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο σε άλλη ομάδα ή σε άλλους παίκτες. Είμαστε πίσω σε μισθούς και τώρα μας κατηγορούν για διάφορα. Έχουμε μια καριέρα, την οποία πρέπει να κοιτάξουμε. Ευτυχώς βρήκαμε εισιτήριο".

Ξέσπασμα Πόσλεϊ στο Sport24.gr: "Και απλήρωτοι και κατηγορούμενοι"

Σημείωση: Το Sport24.gr ρώτησε τους διοικούντες τον Κόροιβο και εκείνοι υποστήριξαν πως όλοι οι ξένοι αθλητές είναι πληρωμένοι μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018.

Για τις πρώτες σκέψεις του μόλις έμαθε πως τα εισιτήρια ακυρώθηκαν: " Η πρώτη μου αντίδραση όταν διάβασα το μήνυμα ήταν ότι μας έκαναν πλάκα. Αυτό νόμιζα, ότι ήταν αστείο. Περίμενα ότι θα γίνει κάτι άσχημο, γιατί ποτέ δεν μας έστειλαν τα αποδεικτικά των εισιτηρίων μας αυτές τις ημέρες. Σοκαρίστηκα όταν κατάλαβα ότι δεν έκαναν πλάκα. Έψαξα να μιλήσω με κάποιον, αλλά κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Όλοι μας είπαν να είμαστε το πρωί στο αεροδρόμιο, αλλά κανείς δεν μας έδωσε στοιχεία για την πτήση που θα είχαμε. Μας είχαν πει να είμαστε εδώ στις 11:00 το πρωί, αυτό κάναμε. Είκοσι λεπτά αφότου μας άφησαν στο αεροδρόμιο, ήρθε το μήνυμα. Ο GM ούτε καν επικοινώνησε μαζί μας. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά, να κάνεις κακό στον άλλον πίσω από την πλάτη του. Είμαστε κι εμείς απογοητευμένοι που έπεσε η ομάδα".

Για τις υπόνοιες που υπάρχουν σε βάρος τους από τους ανθρώπους του Κοροίβου, ο Πόσλεϊ είχε να πει πως: " Ο Τζαχί σχεδόν πέθανε στο γήπεδο. Κατέρρευσε στο παρκέ. Πως γίνεται να έχει κάνει κάτι; Δεν βρίσκω λόγο να λένε ότι χάσαμε επίτηδες και να μας κατηγορούν. Αν κάποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, καταλαβαίνει ότι κι οι δύο παίξαμε πολύ σκληρά και δυνατά για να κερδίσουμε. Τα έριξαν όλα πάνω μας. Εύχομαι κανείς άλλος παίκτης να μην περάσει αυτό που περάσαμε εμείς σήμερα. Μιλήσαμε με αρκετούς παίκτες, που εξέφρασαν την στήριξή τους. Όλοι μας έλεγαν ότι αυτό είναι χαζό. Δεν μπορώ να καταλάβω. Τη μία λένε ότι πληρωθήκαμε από τον Πανιώνιο, την άλλη ότι το παίξαμε στο στοίχημα. Είναι αστείο όλο αυτό. Ακούσαμε τέσσερις - πέντε ιστορίες για το τι κάναμε. Είναι αστείο".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ