VTB LEAGUE

Νέο triple-double ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στην VTB League!

Νέο triple-double ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στην VTB League!
VTB LEAGUE

Ο Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ έγραψε ιστορία στην VTB League, αφού στην ήττα της Πάρμα από την Αβτόντορ σημείωσε το δεύτερο φετινό του triple-double!

O Κόντι Μίλερ - ΜακΙντάιρ (24 χρονών, 1.91 μέτρα, γκαρντ) δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό. Λογικά όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα, αφού με την σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ, σημειώνοντας το δεύτερο φετινό του triple-double στην VTB League!

Ο γκαρντ της Πάρμα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στην ήττα με 96-94 από την Αβτόντορ στην παράταση, έχοντας 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 16 ασίστ (!) σε μία σπουδαία εμφάνιση, η οποία πάντως πήγε στράφι. Ο κυριότερος λόγος για αυτό ήταν ο Κότι Κλαρκ, ο οποίος είχε 36 πόντους και 17 ριμπάουντ για τους νικητές, σε μια μαγική βραδιά και για αυτόν.

Ο Μίλερ - ΜακΙντάιρ είχε σημειώσει και πριν από 28 ημέρες, όταν είχε 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ στη νίκη με 96-73 επί της Ενισέιμ ενώ στις 3 Δεκεμβρίου είχε χάσει το triple-double για ένα ριμπάουντ, όταν είχε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 11 ασίστ στη νίκη με 87-68 επί της Ρίγα.

Συνολικά φέτος ο 24χρονος γκαρντ έχει 16 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 8.2 ασίστ μέσο όρο.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Αμερικανού από το παιχνίδι:

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ