ΜΠΑΣΚΕΤ

"Σκριν" της Liga Endesa σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια

"Σκριν" της Liga Endesa σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπασκόνια
ΑCB

Η παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπασκόνια στα playoffs έφερε την αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης για τη Liga Endesa, προκειμένου αμφότερες να εστιάσουν στην EuroLeague.

Εν αντιθέσει με ό,τι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια, φέτος η Liga Endesa έκανε το... χατήρι στις εκπροσώπους της στα playoffs της EuroLeague. Το ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπασκόνια (σ.σ.: ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου), αναβλήθηκε προκειμένου αμφότερες ομάδες να εστιάσουν στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final Four και τα παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας, που θα διεξαχθούν σε WiZink Center και Fernando Buesa Arena.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος των δύο ομάδων, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί εκείνη τη μέρα το μεταξύ τους παιχνίδι, αλλά να μεταφερθεί για τις 3 Μαΐου. Δηλαδή, δύο μέρες μετά από έναν ενδεχόμενο πέμπτο προημιτελικό.

Θυμίζουμε ότι τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπασκόνια έχουν μειονέκτημα έδρας στα playoffs, πράγμα που σημαίνει πως την 1η Μαΐου (που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα πέμπτα παιχνίδια των σειρών) ενδέχεται να βρίσκονται είτε στην Αθήνα (βλ. Παναθηναϊκός Superfoods) είτε στην Κωνσταντινούπολη (βλ. Φενέρμπαχτσε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ