ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Οζμιζράκ "σκότωσε" την Αναντολού Εφές

Ο Οζμιζράκ "σκότωσε" την Αναντολού Εφές

Με τον Καρτάλ Οζμιζράκ να έχει 6/7 τρίποντα, η Νταρουσάφακα επιβλήθηκε εντός έδρας της Αναντολού Εφές (79-67) και διατηρήθηκε στο κόλπο για την τετράδα της BSL.

Σε προσωπική υπόθεση εξελίχθηκε το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ πήρε την εντός έδρας νίκη (79-67), που έψαχνε, και διατηρήθηκε στο κόλπο για την τετράδα, στηριζόμενη σε έναν από τους λιγότερο διαφημισμένους παίκτες της, τον Καρτάλ Οζμιζράκ.

Ο 24χρονος πλεϊμέικερ είχε 18 πόντους με 6/7 τρίποντα σε 19'11'' συμμετοχής, αποτελώντας τον άσο που τράβηξε από το μανίκι του ο προπονητής της Νταρουσάφακα, η οποία πήρε επίσης πράγματα στην επίθεση από τους Μάικλ Έρικ (16 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Σκότι Ουίλμπεκιν (13 πόντοι με 4/13 σουτ). Από την άλλη, η Αναντολού Εφές είδε τον Έρικ ΜακΚόλουμ να είναι αρκετά άστοχος (17 πόντοι με 4/12 σουτ και 7/9 βολές), ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 25% στα τρίποντα.

Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο για την Αναντολού Εφές να προλάβει τη δεύτερη θέση της κατάταξης στη BSL -με την Τόφας να είναι "αγκαλιά" με το πλεονέκτημα έδρας στους δύο πρώτους γύρους των playoffs.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ