BASKETBALL CH. LEAGUE

Η Μπαρτσελόνα έστειλε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ

Η Μπαρτσελόνα έστειλε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ πανηγύρισε πριν από μερικές ημέρες την κατάκτηση του Basketball Champions League, με πολλές συγχαρητήριες επιστολές να καταφθάνουν στα γραφεία της Ένωσης. Μεταξύ αυτών και της Μπαρτσελόνα, που μοίρασε τα εύσημα σε παίκτες και προπονητές.

Πριν από μερικές ημέρες η ΑΕΚ κατέκτησε το Basketball Champions League και πανηγύρισε τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της. Η συγκεκριμένη επιτυχία "γέμισε" με συγχαρητήριες επιστολές τα γραφεία της Ένωσης. Μεταξύ αυτών, και η επιστολή της Μπαρτσελόνα. Ο Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου ζήτησε από τον Μάκη Αγγελόπουλο να αποδώσει τα εύσημα σε όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα:

"Οι συγχαρητήριες επιστολές από εσωτερικό και εξωτερικό, για την κατάκτηση του Basketball Champions League 2017-2018 από τη «Βασίλισσα» εξακολουθούν να καταφθάνουν στα Γραφεία της Λεωφόρου Ηρακλείου.

Σχετική επιστολή απέστειλε προς το μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ B.C. Mάκη Αγγελόπουλο, και ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Ο κ. Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου -εκ μέρους της Διοικήσεως του συλλόγου- ζητεί από τον κο Αγγελόπουλο να διαβιβάσει προς όλους, μέλη του τεχνικού επιτελείου και αθλητές τα θερμά του συγχαρητήρια".

Η Μπαρτσελόνα έστειλε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ
AEK BC

Photo Credits: AEK BC & Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ