ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ιτούδης σε πρώτο πλάνο για την Εθνική

Ο Ιτούδης σε πρώτο πλάνο για την Εθνική

Η ΕΟΚ και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θέλουν τον Δημήτρη Ιτούδη για τον πάγκο της Εθνικής και ελπίζουν στο ΟΚ της ΤΣΣΚΑ και της ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι η πρώτη επιλογή της Ομοσπονδίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδας και ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία των επαφών με τον ίδιο, τη ρωσική ομοσπονδία και την ΤΣΣΚΑ. Οπως αποκάλυψε ο Γιώργος Συρίγος του Sport24 Radio 103.3 στο 17ο Pick'n'Pop, έχουν ήδη γίνει επαφές με όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους και μάλιστα οι πληροφορίες του Sport24 αναφέρουν ότι έγινε πρόσφατα ραντεβού και με τον τεχνικό ηγέτη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Εννοείται πως πρόκειται για μια πολύπλοκη διαδικασία, καθώς ο κορυφαίος κατά τεκμήριο (πρωταθλητής Ευρώπης) Ελληνας προπονητής έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και μόνο αν πάρει άδεια από την ομάδα του μπορεί να συνεργαστεί με την Εθνική ομάδας. Επίσης απαιτείται άδεια και από την ρωσική Ομοσπονδία.

Ο Ιτούδης είναι διαθέσιμος αλλά δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του, γι αυτό και όλα εξαρτώνται από τους Ρώσους. Και ίσως μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να μάθουμε αν ο κόουτς της ΤΣΣΚΑ θα είναι ο διάδοχος του Φώτη Κατσικάρη.

Στο Pick'n'Pop γίνεται αναφορά και στον Παναγιώτη Γιαννάκη, που ήταν, είναι και θα είναι κεφάλαιο για την Εθνική ομάδα.

Ακούστε ολόκληρο το podcast με τους Τριαντάφυλλο - Συρίγο - Καβαλιεράτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ