ΣΤΗΛΕΣ

Τα 5+1 ωραιότερα γκολ του Παναγιώτη Κονέ

Τα 5+1 ωραιότερα γκολ του Παναγιώτη Κονέ

Με αφορμή το υπέροχο τέρμα απέναντι στην Κέρκυρα, το Sport24.gr παρουσιάζει τα ωραιότερα γκολ στην καριέρα του Παναγιώτη Κονέ και σας καλεί να ψηφίσετε το κορυφαίο μέσω POLL. (VIDEOS)

O Παναγιώτης Κονέ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα για τη 14η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Ο Έλληνας μέσος πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, με αποκορύφωμα το υπέροχο γκολ που σημείωσε στο 38ο λεπτό, διαμορφώνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

Ο 30χρονος χαφ δεν έχει πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα του (σ.σ. 25), αφού αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά παρ' όλα αυτά τα περισσότερα εξ αυτών είναι σπάνιας ομορφιάς. Με αφορμή, λοιπόν, το εξαιρετικό γκολ που σημείωσε απέναντι στους Φαίακες, το Sport24.gr παρουσιάζει τα 5+1 ωραιότερα τέρματα της καριέρας του και σας ζητάει να ψηφίσετε το κορυφαίο.

VS ΑΕΚ (SUPER LEAGUE, 2009-10)

Πρώτο "θύμα" του Παναγιώτη Κονέ η νυν και τότε πρώην ομάδα του, ΑΕΚ κόντρα στην οποία πέτυχε ένα τρομερό γκολ με εξαιρετικό σουτ τη σεζόν 2009-10, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ηρακλή.

VS ΝΑΠΟΛΙ (SERIE A, 2012-13)

Τη σεζόν 2012-13, στον εκτός έδρας αγώνα της Μπολόνια με τη Νάπολι, ο Έλληνας χαφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απίθανο γυριστό, το οποίο μάλιστα βρέθηκε μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο "Πούσκας", το οποίο απονέμεται στον παίκτη που έχει σημειώσει το ωραιότερα γκολ στον κόσμο κάθε χρόνο.

VS ΝΑΠΟΛΙ (COPPA ITALIA, 2012-13)

Τρεις ημέρες μετά το τρομερό γυριστό, ο Κονέ "κάρφωσε" ξανά τους "παρτενοπέι" αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου. Ο Έλληνας μέσος επιχείρησε το μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μόργκαν Ντε Σάνκτις, ο οποίος ήταν αδύνατον να αντιδράσει.

VS ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (SERIE A, 2013-14)

Σχεδόν ένα χρόνο το απίθανο γκολ κόντρα στη Νάπολι, ο Κονέ το ξαναέκανε, αυτή τη φορά απέναντι στη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Παρ' όλα αυτά, το... πρωτότυπο παραμένει πιο εντυπωσιακό.

VS ΛΑΤΣΙΟ (COPPA ITALIA, 2014-15)

Το Coppa Italia φαίνεται πως ήταν η διοργάνωσή του, αφού μετά το όμορφο τέρμα απέναντι στη Νάπολι, σημείωσε ένα ακόμα ωραιότερο κόντρα στη Λάτσιο δύο χρόνια αργότερα. Μάλιστα, για τον ίδιο, αυτό είναι το κορυφαίο γκολ της καριέρας του.

VS ΚΕΡΚΥΡΑ (SUPER LEAGUE, 2017-18)

(στο 0:35 του video)

Στον αγώνα με την Κέρκυρα, ο 30χρονος χαφ αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε παιχνίδι πρωταθλήματος και συνδύασε το ντεμπούτο μ' ένα εξαιρετικό γκολ, δείχνοντας πως τα μακρινά σουτ παραμένουν στο ρεπερτόριό του.

Αν δεν βλέπετε το Poll απ' την εφαρμογή πατήστε ΕΔΩ.

Photo Credits: Eurokinisi / AP Photo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ