ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Λύγισε στη Ρουμανία η ΑΕΚ, ήττα με 33-22 από την Ποτάισα

CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHALLENGE CUP / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΑΔΕΙΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ άντεξε για ένα ημίχρονο στη Ρουμανία κόντρα στην Ποτάισα και ηττήθηκε με 33-22 στον πρώτο τελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ των ανδρών.

Ο πρώτος τελικός του Challenge Cup στο χάντμπολ των ανδρών δεν είχε το αποτέλεσμα που θα ήθελαν ο Νίκος Γραμματικός και οι παίκτες του. Η Ποτάισα Τούρντα επιβλήθηκε με 33-22 επί της ΑΕΚ και απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα τίτλου ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Κυριακής (20/5) στο ΟΑΚΑ.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά οι Ρουμάνοι στο ξεκίνημα του δευτέρου κατάφεραν να ξεφύγουν.

Με ένα εντυπωσιακό πρώτο τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο η Ποτάισα εκτόξευσε τη διαφορά από τα δύο γκολ στα δέκα και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της. Η διαφορά είναι όντως μεγάλη αφού η ΑΕΚ καλείται να καλύψει διαφορά έντεκα τερμάτων στη ρεβάνς.

Μεγάλη ζημιά από την πλευρά των Ρουμάνων έκαναν οι Τσίντεκ, Ασολντανέι και Γκίτα πέτυχαν από επτά τέρματα. Από την άλλη ο Μυλωνάς με ισάριθμα γκολ ήταν ο μόνος που ήταν σταθερό σημείο αναφοράς για την επίθεση των κιτρινόμαυρων.

Ποτάισα - ΑΕΚ 33-22 (14-11 ημ)

ΠΟΤΑΪΣΑ (Νικολάε Γκαλ): Φλέσερ, Τσίντεκ 7, Ροτάρου, Ταλμάιερ 2, Ζακατσιούριν 2, Βάρο, Ασόλντανεϊ 7, Ιάνκου 1, Ιρίμους, Αντομιντσάι 1, Λαζάρ, Σάβιτς 1, Ζόκε 4, Γκίτα 7, Ιγκνάτ 1, Σταμάτε

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 1, Γεωργιάδης 3, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 2, Π. Νικολαΐδης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 1, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού, Βραζάλιτσα 2, Μυλωνάς 7

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ