MOTOGP

GP Σεπάνγκ: Poleman ο Pedrosa, 7ος ο Márquez

Spain's MotoGP rider Dani Pedrosa steers his Honda during the third practice session for the Malaysia MotoGP at the Sepang International circuit in Sepang, Malaysia, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Vincent Thian)
Spain's MotoGP rider Dani Pedrosa steers his Honda during the third practice session for the Malaysia MotoGP at the Sepang International circuit in Sepang, Malaysia, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Vincent Thian) AP PHOTO/VINCENT THIAN

Ο Marc Márquez θα εκκινήσει τέσσερις θέσεις πίσω από τον Andrea Dovizioso στην πίστα της Σεπάνγκ, στην προσπάθεια που θα κάνει για να εξασφαλίσει τον τίτλο από την Κυριακή.

Εμπόδια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Marc Márquez βάζει η πίστα της Σεπάνγκ, αφού ο Καταλανός αναβάτης κατάφερε να κάνει μόλις τον 7ο καλύτερο χρόνο, με τον ομόσταυλό του στη Repsol Honda, Dani Pedrosa, να παίρνει την pole position.

Δίπλα του θα εκκινήσει ο Johann Zarco της Monster Yamaha Tech 3, ενώ την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ο διεκδικητής του πρωταθλήματος, Andrea Dovizioso, ο οποίος οδήγησε την Ducati του μόλις κατά 2,4 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργά από τον Pedrosa.

Ο Márquez, από την πλευρά του, τράκαρε στο πρώτο γύρισμα, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στα pits και να βγει ξανά στη συνέχεια, αλλά δεν απείλησε τους πρωτοπόρους αναβάτες.

Ο Valentino Rossi με Movistar Yamaha θα εκκινήσει πρώτος από τη δεύτερη σειρά, με τον ομόσταυλό του Maverick Viñales δίπλα του και τον Jorge Lorenzo της Ducati στην 6η θέση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

GP Σεπάνγκ: Poleman ο Pedrosa, 7ος ο Márquez

Photo credits: AP Photo/Vincent Thian

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ