MOTOGP

Η επίθεση του Ρόσι στον Μάρκεθ και η απάντηση του Ισπανού

Η επίθεση του Ρόσι στον Μάρκεθ και η απάντηση του Ισπανού

Η κόντρα του Ρόσι με τον Μάρκεθ αναμένεται να φουντώσει μετά την πτώση του Ιταλού από κακή εκτίμηση του Ισπανού παγκόσμιου πρωταθλητή. Τι δήλωσαν οι δυο τους για το συμβάν στην Αργεντινή. (VIDEO)

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είχε πτώση στο GP της Αργεντινής έπειτα από σύγκρουση με τον Μαρκ Μάρκεθ, για την οποία ευθυνόταν ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής. Μάλιστα, μετά τον αγώνα έσπευσε στο γκαράζ της Yamaha μαζί με τον μάνατζέρ του και κάμερα για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά τον απομάκρυναν οι άνθρωποι της ομάδας, διότι ο "Γιατρός" ήταν έξαλλος μαζί του και δεν ήθελε να τον αντικρίσει.

"Δεν επιθυμώ καν να τον αντικρίσω. Δεν είχε τα @ρχίδι@ να έρθει μόνος του, παρά ήρθε μόνο για δημόσιες σχέσεις με τις κάμερες και τους μάνατζερ. Καταστρέφει το άθλημά μας και φοβάμαι να είμαι μαζί του στην πίστα. Και εγώ και ο Τζακ Μίλερ στο παρελθόν και άλλοι οδηγοί κάναμε κάτι αντίστοιχο, αλλά εδ το έκανε έξι φορές μέσα σε λίγες μέρες. Μίλησα στην διεύθυνση του αγώνα και τους είπα ότι δεν νιώθω προστατευμένος στην πίστα, όντας και εκείνος μέσα σε αυτήν.

Σημάδεψε τη μοτοσυκλέτα και το πόδι μου γιατί ξέρει ότι με αυτό τον τρόπο είτε θα πέσω είτε θα χάσω πολύ χρόνο και δεν θα μπορέσω να του επιτεθώ στην επόμενη στροφή. Κάνουμε ένα επικίνδυνο σπορ, δεν είναι ποδόσφαιρο που θα σφυρίξει φάουλ, εδώ αυτά γίνονται με 200χλμ την ώρα. Και φυσικά, δεν έπρεπε να τον αφήσουν να ξεκινήσει έτσι, με το σβήσιμο που έγινε στην εκκίνηση και αγνόησε τον κριτή. Ο κανονισμός είναι σαφής", ανέφερε εκνευρισμένος ο Ρόσι.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΘ ΣΤΟΝ ΡΟΣΙ

Η απάντηση ήρθε από τον Μάρκεθ, ο οποίος ανέφερε για το ατυχές συμβάν με τον Ρόσι: "Πρώτα απ' όλα, το πρόβλημα ξεκίνησε από την εκκίνηση που έσβησε ο κινητήρας και ρώτησα τους κριτές τι πρέπει να κάνω. Δεν πήρα ξεκάθαρη απάντηση και πίστευα ότι μου είπαν να ξαναπάρω τη θέση μου γιατί ο κινητήρας πήρε ξανά μπροστά. Επομένως, αφού ήταν δικό τους λάθος, δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν την ποινή διέλευσης.

Μετά, με τον Εσπαργκαρό όντως έκανα λάθος γιατί ερχόμουν με 4'' καλύτερο χρόνο και δεν υπολόγισα σωστά τα φρένα και τον χτύπησα! Έδωσα πίσω δύο θέσεις για να είμαι σίγουρος. Στην περίπτωση με τον Βαλεντίνο είδα ότι είχε ανοιχτεί λίγο και προσπάθησα να φρενάρω στη εσωτερική του, αλλά είχε ένα υγρό κομμάτι και μπλόκαρε το μπροστινό, οπότε άφησα τα φρένα και τον χτύπησα. Δεν το έκανα επίτηδες, ήταν αγωνιστικό συμβάν. Στα 25 του και ο Ρόσι είχε τέτοια θέματα και θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω ξανά τέτοια λάθη".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ