ΠΟΛΟ

Έμεινε στον Ολυμπιακό (και) ο Φουντούλης

Έμεινε στον Ολυμπιακό (και) ο Φουντούλης

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Γιάννης Φουντούλης, αφού ο διεθνής περιφερειακός ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Φουντούλης. Ο διεθνής περιφερειακός κατέληξε σε συμφωνία με την διοίκηση του Ερασιτέχνη για νέο μονοετές συμβόλαιο, το οποίο τον κρατάει στο λιμάνι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά την αρχική μικρή διαφορά στο οικονομικό, εντέλει υπήρξε διάθεση να τα βρουν οι δυο πλευρές, όπερ και εγένετο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Φουντούλη. Ο διεθνής πολίστας, βρέθηκε την Τετάρτη (28/6) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και καλύπτει όλους μου τους στόχους. Ευελπιστώ και εγώ μέσα από δική μου δουλειά να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ