ΠΟΛΟ

Εύκολα η Βουλιαγμένη, 10-3 τη Χίο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΧΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επικράτησε άνετα με 10-3 του ΝΟ Χίου στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πήρε ο ΝΟ Βουλιαγμένης που επικράτησε άνετα με 10-3 του ΝΟ Χίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Β' φάσης των playoffs, στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι γηπεδούχοι έκαναν έτσι το 1-0 στις νίκες και χρειάζονται μία ακόμα για να προκριθούν. Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (17/5 στις 18.30) στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας.

Οι παίκτες του ΝΟΒ κυριάρχησαν από το ξεκίνημα, με πολύ καλή άμυνα και παίρνοντας από νωρίς μεγάλη διαφορά, καθώς βρήκαν εύκολα λύσεις στην επίθεση (κυρίως με τον Σολανάκη που πέτυχε 4 γκολ) και στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσαν και κράτησαν δυνάμεις.

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-2, 3-0, 1-0

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 2, Χρυσσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης, Καπετανάκης 1, Ποντικέας, Καπότσης, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 4, Κουρούβανης, Δήμου, Καλογερόπουλος 1.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Ρουστάμοφ 1, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος, Παπούκας, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης 1.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ