ΠΟΛΟ

Φουντούλης: "Καλύτερος στον κόσμο ο Πάβιτς"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Φουντούλης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό και αποθέωσε τον Γιόζιπ Πάβιτς.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη, μετά την πρώτη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Βουλιαγμένης στους τελικούς πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν σκέφτονται περισσότερο το Final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ: "Το μυαλό μας πρέπει να είναι στο πρωτάθλημα. Το τι ακολουθεί στη συνέχεια πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη, διότι παίζουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος και πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό μας, γνωρίζουμε ότι είμαστε το φαβορί και σκοπός μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο στόχο της σεζόν που είναι το ευρωπαϊκό".

Για την εμφάνισή του: "Ο Ολυμπιακός, ειδικά φέτος, έχει πάρα πολλούς πρωταγωνιστές. Δεν στηρίζεται σε πρόσωπα και τα περισσότερα γκολ έρχονται από ομαδική δουλειά. Αν θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους δεν πρέπει να κοιτάμε το τι κάνει ο καθένας από εμάς, αλλά να είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για το καλό της ομάδας. Πάντα οι ομάδες νικούν".

Για τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών, Γιόζιπ Πάβιτς: "Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο. Πολλές φορές, ακόμα και όταν δεν παίζουμε καλή άμυνα μάς δίνει λύσεις. Είναι από μόνος του ένα τεράστιο μέρος του παιχνιδιού μας. Δεν είναι μόνο η ικανότητά του, αλλά και η προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του. Δίνει το παράδειγμα για να τον ακολουθήσουμε κι εμείς και να διατηρούμε την ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Για το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Βουλιαγμένης: "Νομίζω θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Να μην πάμε εκεί έχοντας στο μυαλό μας ότι θα είναι μία εύκολη αναμέτρηση και ότι θα επικρατήσουμε με μεγάλη διαφορά. Θέλει τεράστια συγκέντρωση και μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη είτε με ένα γκολ διαφορά, είτε με περισσότερα. Θέλουμε απλά να κάνουμε το δεύτερο βήμα".

Ακούστε τη συνέντευξή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ