ΠΟΛΟ

Ιστορικό πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, 9-6 τη Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 9-6 επί της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το πέμπτο διαδοχικό πρωτάθλημα του (επίδοση ρεκόρ), αλλά και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-0 στη σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη αφού στο τρίτο ματς επιβλήθηκε με 9-6 επί του ΝΟΒ και κατέκτησε τον τίτλο. Οι ερυθρόλευκες παράλληλα έγιναν η πρώτη ομάδα που κατακτά πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα, καθώς και η πρώτη που φτάνει στο νταμπλ.

Ο τρίτος τελικός ήταν και ο πιο αμφίρροπος ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού η Βουλιαγμένη το πάλεψε περισσότερο σε όλη τη διάρκεια του.

Ο Ολυμπιακός, ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2. Σιγά σιγά όμως οι παίκτριες της Βουλιαγμένης έφεραν το ματς στα μέτρα τους και με τέρμα της Χυδηριώτη στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου έκαναν το 4-4.

Από εκεί και πέρα οι ομάδα πήγαιναν γκολ-γκολ μέχρι και την αποβολή της Αλεξίας Καμμένου. Η διακοπή του αγώνα και τα όσα ακολούθησαν τελικά επηρέασαν τη Βουλιαγμένη αφού ο Ολυμπιακός με ένα επί μέρους 3-0 στο τέλος έφτασε στη τελική νίκη με 9-6.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-6

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 0-1, 3-3, 2-0

Ολυμπιακός: Χ. Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 2, Έγκενς 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μ. Πλευρίτου, Έμολο 2, Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Φουντοτού

Βουλιαγμένη: Κούβδου, Νιχάους, Χυδηριώτη 1, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα, Κούλχαας 1, Β. Διαμαντοπούλου 2, Λούδη, Αντωνιάδη, Κοτσιώνη, Π. Νινου, Ε. Νινου 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ