ΠΟΛΟ

Κατέθεσε ένσταση η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης κατέθεσαν ένσταση για το γεγονός ότι δεν διεκόπη η αναμέτρηση μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας Καμμένου στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός δικαστής θα είναι εκείνος που θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του τρίτου τελικού, αφού μετά το τέλος του η Βουλιαγμένη κατέθεσε ένσταση για το γεγονός ότι δεν διεκόπη μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας Καμμένου από μπουκάλι.

Με 33'' πριν το τέλος της τρίτης περιόδου η προπονήτρια του ΝΟΒ αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρίες της προς τους διαιτητές.

Κατά τη στιγμή τις αποχώρησης της από τον πάγκο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναξαν υβριστικό σύνθημα κατά της και εκείνη άρχισε να τους χαιρετάει και στη συνέχεια να στέλνει φιλιά προς την κερκίδα.

Στη συνέχεια έκανε χειρονομία προς το μέρος της εξέδρας κάτι που έφερε πιο έντονες αποδοκιμασίες και ρίψη αντικειμένων. Μετά από λίγο βρέθηκε στο έδαφος, αφού όπως δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3 ένα μπουκάλι τη χτύπησε στον αυχένα και ζαλίστηκε. Στη συνέχεια, σηκώθηκε αμέσως και αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι του ΝΟΒ κατέθεσαν ένσταση, αφού θεωρούν ότι ο αγώνας θα έπρεπε να διακοπεί. Οι διαιτητές δήλωσαν αναρμόδιοι, ο αλυτάρχης από την πλευρά του δήλωσε ότι οι μόνοι αρμόδιοι είναι οι διαιτητές για τη διακοπή, αλλά ο ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ