ΠΟΛΟ

Με πρωτιά η πρόκριση της Εθνικής Νέων, 14-2 τη Μεγάλη Βρετανία

Με πρωτιά η πρόκριση της Εθνικής Νέων, 14-2 τη Μεγάλη Βρετανία
EUROKINISSI

Πανηγυρικά πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, από τον Γ´ Προκριματικό Όμιλο στο Μάντσεστερ, νίκησε 14-2 τη Μεγάλη Βρετανία.

Πανηγυρικά πήρε την πρόκριση στην Τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, από τον Γ' Προκριματικό Όμιλο στο Μάντσεστερ.Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα νίκησε και τη Μεγάλη Βρετανία, με 14-2, στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της, την Κυριακή (13/5) το μεσημέρι. Έτσι έκανε το "3 στα 3", παίρνοντας άνετα και την πρωτιά στην τελική βαθμολογία του Ομίλου.

Τη δεύτερη προνομιούχο θέση της πρόκρισης, από τον συγκεκριμένο Όμιλο, πήρε τελικά η οικοδέσποινα του ομίλου Μεγάλη Βρετανία, που ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με την Ουκρανία. Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 7-7 το Σάββατο αργά το βράδυ. Στον άλλο αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του ομίλου, εξάλλου, η Ουκρανία νίκησε 13-1 τη Λιθουανία.

Οκτάλεπτα: 1-5, 1-4, 0-1, 0-4.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Μάνλει, Μάντεν 1, Μπάρκερ - Σμιθ, Χάτσινς, Κάρπεντερ, Στάρτεβαντ 1, Ράιντινγκ, Τζάνκινς - Ντελφ, Πρατ, Ρέι, Γουός, Πάτερσον, Μουρς.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Δαλμάρας, Παπαγεωργίου 3, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Νικολαιδης 2, Παπαναστασίου, Κάκαρης 3, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ. 2, Αγιωργούσης, Δήμου 2, Πιοβάν.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ´ ΟΜΙΛΟΥ:

1. ΕΛΛΑΔΑ 9

2. ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 4

.............................

3. ΟΥΚΡΑΝΙΑ 4

4. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 0

Η Τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών θα γίνει στο Μινσκ της Λευκορωσίας 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ