ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Δεν είναι φόβητρο η Ισπανία"

Βλάχος: "Δεν είναι φόβητρο η Ισπανία"
EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο κόντρα στην Ισπανία. (AUDIO)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό», με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη, για τον αυριανό (24/07, 19:30) προημιτελικό με την Ισπανία,για το ΕυρωπαϊκόΠρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης: «Πριν ξεκινήσει το τουρνουά περιμέναμε το αυριανό ματς. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που κρίνει αν μία ομάδα θα διεκδικήσει μετάλλιο. Μέχρι εκεί υπήρξαν τέσσερα παιχνίδια».

Για τον αγώνα με την Κροατία: «Με την Κροατία δεν ήμασταν καλοί. Σε αναγκάζει ο αντίπαλος να μην παίξεις καλά. Είναι πλήρης ομάδας η Κροατία. Στεναχωρηθήκαμε γιατί δεν παίξαμε καλά, αλλά το άσχημο παιχνίδι είναι καλύτερα να το κάνεις νωρίς».

Για τον αυριανό προημιτελικό με την Ισπανία: «Είναι καλή ομάδα, αλλά όχι καλύτερη από εμάς. Δεν είναι φόβητρο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι. Να είμαστε σφιχτοί στην άμυνα μας. Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Εχουμε καλή άμυνα και πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά. Αυτοί χτυπούν στην κόντρα επίθεση, κολυμπάνε πολύ. Είναι μία ομάδα που έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Πιστεύω στους παίκτες μου, γιατί έχουν παίξει σε καυτές έδρες, με ομάδες που θέλουν την πρόκριση. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Οι παίκτες μας δεν θα ξαφνιαστούν, δεν είναι κάτι που θα μας κάνει να αντιδράσουμε σαν πρωτάρηδες».

Για τον σημερινό προημιτελικό των γυναικών Ελλάδα – Ρωσία (23/07, 18:00): «Είναι καλή ομάδα η Ρωσία, αλλά κι εμείς είμαστε καλοί. Για μία λεπτομέρεια στο προηγούμενο ματς δεν παίζουμε με εύκολο αντίπαλο. Είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά στα τελευταία χρόνια αν εξαιρέσουμε ένα ματς στα πέναλτι δεν έχουμε χάσει. Και το σημερινό των γυναικών και το αυριανό το δικό μας είναι… φωτιά».

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ