ΤΕΝΙΣ

Έχασε ευκαιρία ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas of Greece screams after winning the first set 7-5 in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece screams after winning the first set 7-5 in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 5-7, 6-4, 7-6(3) από τον Ευγκένι Ντονσκόι στον πρώτο γύρο του Madrid Masters και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά.

Την ευκαιρία να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του Madrid Masters έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 5-7, 6-4, 7-6(3) από τον Ευγκένι Ντονσκόι μετά από ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε μετά από μάχη 2 ωρών και 42 λεπτών.

Η αναμέτρηση ήταν κλειστή με τον "Στεφ" να χάνει πολλές ευκαιρίες για να μπορέσει να κάνει break στο σερβίς του αντιπάλου του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο πρώτο σετ έχασε 13 συνεχόμενες ευκαιρίες, αλλά τελικά κατάφερε να το κατακτήσει με 7-5. Αντίθετα, τα χαμένα break points του στοίχησαν στα επόμενα δύο σετ, αφού δεν ο Ντονσκόι ήταν πιο αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Έτσι, η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μαδρίτη ολοκληρώθηκε με τον Έλληνα τενίστα να έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει του επόμενου μεγάλου ραντεβού στη Ρώμη. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι ήδη ο 19χρονος Έλληνας τενίστας έχει δώσει 36 ματς σε 14 τουρνουά μέσα σε περίπου πέντε μήνες!

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ