ΤΕΝΙΣ

Νέο ρεκόρ για Τσιτσιπά, μικρή πτώση για τη Σάκκαρη

Νέο ρεκόρ για Τσιτσιπά, μικρή πτώση για τη Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βελτίωσε κι άλλο το career high του στην Παγκόσμια κατάταξη, αφού πλέον βρίσκεται στο Νο 35. Στην ίδια θέση στο ταμπλό των γυναικών και η Μαρία Σάκκαρη.

Το 2018 συνεχίζει να εξελίσσεται με εντυπωσιακό τρόπο για τα ελληνικά χρώματα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προελαύνει στο ταμπλό των ανδρών αφού κέρδισε ακόμα δύο θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη και ανέβηκε στο Νο 35.

Φυσικά, πρόκειται για νέο career high του Έλληνα τενίστα ο οποίος μπήκε δυναμικά και στο γρασίδι.

Μάλιστα, αγωνιζόμενος στο Halle έχει την ευκαιρία να μαζέψει και άλλους βαθμούς με στόχο να ανέβει κι άλλο ενόψει του ιστορικού τουρνουά του Γουίμπλεντον. Όπως όλα δείχνουν ο "Στεφ" θα βρεθεί σύντομα εντός της πρώτης τριαντάδας της Παγκόσμιας κατάταξης.

Από την άλλη η Μαρία Σάκκαρη είχε πτώση δύο θέσεων και έπεσε στην 35η θέση. Η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο Μπέρμιγχαμ και δεν είναι απίθανο κι εκείνη να ξεπεράσει το career high της.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη δεκάδα των ανδρών ο Ρότζερ Φέντερερ επέστρεψε στην κορυφή ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ, ενώ και ο Ντιμίτροφ ανέβηκε θέση μπαίνοντας και πάλι στο Τοπ5 βγάζοντας έξω από αυτό τον Μάριν Τσιλιτς. Στις γυναίκες δεν υπήρξε καμία μεταβολή στην πρώτη δεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ