Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανανέωσε και η Βλαχάκη με τον Ολυμπιακό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη ανανέωσε το συμβόλαιο της με το γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για 1+1 έτος. Προχωρά ο σχεδιασμός του ρόστερ.

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Οι ερυθρόλευκοι μετά τις ανανεώσεις των Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και Σάσκια Χίπε προχώρησαν σε ανάλογη κίνηση και για το συμβόλαιο της Κωνσταντίνας Βλαχάκη.

Μετά από τη συγκεκριμένη κίνηση αρχίζει να γεμίζει το ρόστερ των ερυθρόλευκων στον πάγκο. Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου θα είναι η αναπληρωματική πασαδόρος, η Βλαχάκη με την Ασημίνα Νικολογιάννη θα προσφέρουν λύσεις στα άκρα και τη διαγώνιο, ενώ η Μιλιντίγεβιτς θα είναι πίσω από την Κοκκινάκη ως λίμπερο.

Φυσικά, δε θα σταματήσουν εκεί οι κινήσεις αφού θα αποκτηθούν δύο ξένες ακραίες για τις θέσεις των βασικών (δεν αποκλείεται η μία από αυτές να έχει πάρει γεύση από το ελληνικό πρωτάθλημα) και το τι θα γίνει με τις κεντρικές. Υπενθυμίζουμε, ότι συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν έχουν οι Χριστοδούλου, Γιώτα, Λαμπρούση και Ζακχαίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κωνσταντίνα Βλαχάκη. Η Ελληνίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Κωνσταντίνα Βλαχάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μου. Όταν αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό και μετά από μια τόσο επιτυχημένη χρονιά, πώς να μην θέλει κάποιος να μείνει. Eίμαστε μια οικογένεια και είναι και αυτός ένας λόγος που ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Για τη νέα σεζόν εύχομαι να έχουμε υγεία και να συνεχίσει να μας στηρίζει ο κόσμος".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ