ΒΟΛΕΪ

Αναχώρησε για την Πορταριά η Εθνική Γυναικών

Αναχώρησε για την Πορταριά η Εθνική Γυναικών

Για την Πορταριά αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών το πρωί της Παρασκευής (18/5) με τις υπόλοιπες να ενσωματώνονται τις επόμενες ημέρες.

Με προορισμό την Πορταριά αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (18/5) η Εθνική Γυναικών από τα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ., προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ισπανία (22/6-1/7).

Παναγιώτα Διώτη, Έλενα Κουντουρά, Άννα Σπανού, Μαρία Γενιτσαρίδη, Ξένια Κακουράτου, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ασημίνα Νικολογιάννη και Βασιλική Διάλλα είχαν την πρώτη τους γνωριμία με τον νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκιγιέρμο Ναράνχο Ερνάντεζ, λίγη ώρα πριν μπουν στο πούλμαν με προορισμό την πόλη της Μαγνησίας. Οι υπόλοιπες αθλήτριες που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής, θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στην Πορταριά.

"Έχουμε δύο στόχους φέτος. Πρώτα τους Μεσογειακούς Αγώνες και μετά τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Από πλευράς Ομοσπονδίας γίνεται μία οργανωμένη κίνηση φέτος. Προσωπικά εγώ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον νέο προπονητή και το προπονητικό σταφ της Εθνικής. Από την πλευρά των αθλητριών θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να δέσει η ομάδα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Περιμένουμε να ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, θα χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά" δήλωσε στο volleyball.gr η Μαρία Γενιτσαρίδη.

Η 26άδα της Εθνικής:

Πασαδόροι: Λαμπρινή Κωνσταντινίδου (Texas Christian Univesity), Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (ΑΣΠ Θέτις), Μαρίνα Τσοχατζή (ΑΟ Θήρας), Όλγα Βεργίδου (OrPo Volley), Ελένη Κουντουρά (VFM Volleyball Franches-Montagnes), Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός).

Ακραίες: Άννα-Μαρία Σπανού (Bangkok Glass Volleyball), Μαρία Γενιτσαρίδη (ΑΟ Θήρας), Παναγιώτα Διώτη (Πανναξιακός), Αλεξία Καλανταρίδου (ΑΟ Θήρας), Όλγα Στράντζαλη (Beziers volley), Ασημίνα Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκόπουλου), Αθανασία Τοτσίδου (ΓΣ Ηλιούπολης), Ευαγγελία Μερτέκη (Marsala Volley).

Κεντρικές: Βασιλική Διάλλα (ΑΟ Μαρκόπουλου), Ιωάννα Πολυνοπούλου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (MTK Budapest), Άννα Καλαντάτζε (Πανναξιακός ΑΟΝ), Μελίνα Εμμανουηλίδου (ΑΟ Θήρας), Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός), Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός).

Διαγώνιες: Ανθή Βασιλαντωνάκη (Novara), Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Μαρία Οικονομίδου (ΑΕΚ).

Λίμπερο: Μαρία-Ελένη Αρτακιανού (ΑΟ Θήρας), Ξένια Κακουράτου (Άρτεμις Κορυδαλλού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ