ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερίδα για τη διαχείριση της ήττας και της νίκης από το "Σπίτι του αθλητή"

Ημερίδα για τη διαχείριση της ήττας και της νίκης από το "Σπίτι του αθλητή"

Την Κυριακή 20 Μαΐου διεξήχθη στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας θα διεξήχθη από το "Σπίτι του αθλητή" ημερίδα με θέμα τη "διαχείριση της ήττας και της νίκης".

Τη δεύτερη ημερίδα του με θέμα τη "διαχείριση της ήττας και της νίκης" πραγματοποίησε την Κυριακή 20 Μαΐου το "Σπίτι του αθλητή". Αυτή πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Μέγαρο Χαλκίδας και υπήρξαν πολλοί εκπρόσωποι του αθλητισμού και του πολιτικού χώρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την παρουσία του πρώην Βουλευτή Εύβοιας, Συμεών Κεδίκογλου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Παναγιώτη Τζαφέρο και τη Δημοτική Σύμβουλο Χαλκίδας, Έλενα Βάκα.

Τον κόσμο καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του "Σπιτιού του Αθλητη", Κώστας Βουρδάνος και το μέλος, Θανάσης Τάρτης. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι πέντε ομιλητές της ημερίδας. Συγκεκριμένα, μίλησαν ο προπονητής μπάσκετ, Βασίλης Μπρατσιάκος, η ολυμπιονίκης του Ανσάμπλ, Ειρήνη Αϊνδιλή, η αθλητική ψυχολόγος της εθνικής ομάδας στίβου Φρόσω Πάτσου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης, Θεοφάνης Αναγνώστου και ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Οι πέντε ομιλητές αναφέρθηκαν στην ενημέρωση του αθλητή οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς και των γονιών του για το πώς η διαχείριση της ήττας μπορεί να τους κάνει καλύτερους αθλητές και να τους οδηγήσει στη νίκη.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ημερίδα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ