ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ξανά μαζί Stoiximan και Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ξανά μαζί Stoiximan και Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την Stoiximan, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

H Stoiximan δραστηριοποιείται νόμιμα στην Κύπρο εδώ και τρία περίπου χρόνια. Στο διάστημα αυτό κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, όχι μόνο χάρις στις επιλογές ψυχαγωγίας που προσφέρει αλλά και για την ενεργό δραστηριοποίηση της στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου.

Η Stoiximan αποτελεί υπερήφανο χορηγό των ποδοσφαιρικών ομάδων Απόλλωνα Λεμεσού, Ανόρθωσης, ΑΕΛ, Άρη Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και Αλκή Ορόκλινης στηρίζοντας το κυπριακό ποδόσφαιρο. Παράλληλα, κομβικής σημασίας αποτέλεσε η συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, όπου η Stoiximan αποτέλεσε χορηγός του διαγωνισμού "Καλύτερο Γκολ" και "Χρυσά Γάντια".

Στην Stoiximan επικρατεί πάγια η σκέψη ότι η εξέλιξη της εταιρικής δραστηριότητας, είναι αλληλένδετη με την κοινωνία και κάθε ξεχωριστή της ανάγκη. Γι’ αυτό αναπτύσσει και υλοποιεί ένα Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει. Στο πλαίσιο αυτό έχει στηρίξει σειρά ιδρυμάτων και φορέων όπως ο Ερυθρός Σταυρός, το ΚΕΠΑKΥ Λεμεσού, το Ειδικό Σχολείο Αγίου Σπυρίδωνα στη Λάρνακα, η Ασπίδα του Αίαντα κ.α. Επίσης, στηρίζει την στροφή της κυπριακής κοινωνίας προς την άθληση και ευεξία μέσω της Stoiximan Running Team.

Η Stoiximan για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκεται δίπλα στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου 2018 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε σχετικά: "Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ανανέωση της συνεργασία μας με την εταιρεία Stoiximan, που διακρίνεται για την προσφορά της προς στο κοινωνικό σύνολο. Η αμέριστη στήριξη που η εταιρεία παρείχε στην περσινή διοργάνωση, μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε μία ακόμα πιο πολύπλευρη και αποδοτική σχέση, με στόχο πάντα την καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος και την προώθηση της αξίας του αθλητισμού".

Από την πλευρά του ο Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, κύριος Άγγελος Χοντουλίδης υπογράμμισε ότι: "Βρισκόμαστε και αυτή τη χρονιά δίπλα σε έναν από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς της Κύπρου. Η περσινή συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύει πως η κοινωνία αγκαλιάζει και συμμετέχει μαζικά σε εκδηλώσεις σχετικές με τον αθλητισμό. Εμείς, ως Stoiximan λοιπόν, δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε από τη φετινή διοργάνωση, απευθύνοντας μία ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ