ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Μήτρογλου: "Θα γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί"

Marseille's Konstantinos Mitroglou, left, heads the ball during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Μήτρογλου (AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA)

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε το μήνυμά του για την ήττα στον τελικό του Europa League, ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε ως αλλαγή στον τελικό του Europa League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε δοκάρι για να μειώσει σε 1-2, προσπάθησε όσο μπορούσε, αλλά η Μαρσέιγ ηττήθηκε με 3-0 στο "Stade de Lyon". Ο διεθνής Έλληνας φορ των Μασσαλών, έστειλε το μήνυμά του για την ήττα στον τελικό, ευχαρίστησε τον κόσμο και υποσχέθηκε ένα καλύτερο μέλλον.

"Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Όλοι θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το Europa League, δώσαμε ό,τι είχαμε, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί και μας υποστηρίζατε σε όλη την πορεία. Τέτοια ταξίδια, πάντα σε κάνουν καλύτερο και εμείς θα γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί", ανέφερε ο Κώστας Μήτρογλου στο λογαριασμό του στο twitter.

AP Photo/Christophe Ena

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ