PREMIER LEAGUE

"Αγγίζει" Μουτίνιο η Γουλβς

Monaco's Joao Moutinho kicks the ball during the League Cup final soccer match between Paris Saint Germain and Monaco in Bordeaux, southwestern France, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Monaco's Joao Moutinho kicks the ball during the League Cup final soccer match between Paris Saint Germain and Monaco in Bordeaux, southwestern France, Saturday, March 31, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Μία ανάσα από το deal με τη Μονακό και την απόκτηση του Ζοάο Μουτίνιο απέχει η Γουλβς, που θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στα μεγάλα "σαλόνια" της Premier League, με ένα δυνατό μεταγραφικό "χτύπημα".

Ύστερα από πέντε χρόνια παρουσίας στη Μονακό, ο Ζοάο Μουτίνιο ετοιμάζεται για το "αντίο" στην ομάδα του Πριγκιπάτου, προκειμένου να ζήσει την εμπειρία της Premier League με τη Γουλβς.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, οι "λύκοι" ετοιμάζονται να καλωσορίσουν ένα νέο μέλος στην ποδοσφαιρική τους... αγέλη, καθώς έχουν -ήδη- δώσει τα χέρια με τους Μονεγάσκους για την παραχώρηση του διεθνούς Πορτογάλου κεντρικού μέσου έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν, ο άλλοτε άσος των Πόρτο και Σπόρτινγκ θα αλλάξει ποδοσφαιρικά... ήθη και έθιμα, μετακομίζοντας στο "Molineux".

Την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, ο 31χρονος δημιουργικός χαφ μέτρησε 44 εμφανίσεις, 1 γκολ και 7 τελικές πάσες σε όλες τις διοργανώσεις με το σύνολο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ