ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Δώνης: "Πιθανότατα θα μείνω στη Στουτγκάρδη"

Stuttgart's Anastasios Donis, left, and Bayern's Franck Ribery challenge for the ball during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and VfB Stuttgart in Munich, southern Germany, Saturday, May 12, 2018.  (Matthias Balk/dpa via AP)
Δώνης, Ριμπερί (MATTHIAS BALK/DPA VIA AP)

Ο Τάσος Δώνης έκανε... θραύση στον αγώνα της Στουργκάρδης με τη Μπάγερν στο Μόναχο και μετά το ματς δήλωσε ότι πιθανότατα θα παραμείνει στους Σουηβούς.

Στο 5' από δική του τρομερή προσπάθεια και πάσα ο Γκίντσεκ έκανε το 0-1 για τη Στουτγκάρδη στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί ισοφάρισαν, αλλά ο διεθνής επιθετικός με νέα εντυπωσιακή ενέργεια, που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο, έκανε το 1-2. Εντέλει η ομάδα του επικράτησε 4-1.

Ο Δώνης ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Μπουντεσλίγκα με μοναδικό τρόπο, παρότι ο νέος προπονητής της ομάδας του, Ταϊφούν Κορκούτ, δεν του έδωσε αρκετές ευκαιρίες. Μετά την αναμέτρηση ο 22χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι πιθανότατα θα μείνει στη Στουτγκάρδη και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Έχω παίξει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Αλλά αυτό είναι πλέον ιστορία. Τώρα έχουμε διακοπές μπροστά μας, πρέπει να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε πιο δυνατοί" επεσήμανε ο Δώνης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τη νέα σεζόν, απάντησε: " Ναι, πιθανότατα θα μείνω".



Ενδιαφέρον, ωστόσο παρουσίασαν και τα λεγόμενα του τεχνικού διευθυντή των Σουηβών, Μίχαελ Ρέσκε, ο οποίος έκλεισε την πόρτα στους πιθανούς ενδιαφερόμενους για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή: " Όλοι μπορούν να μας χτυπήσουν την πόρτα, αλλά αυτή θα παραμείνει κλειστή".

Για τον νεαρό παίκτη η σεζόν ολοκληρώθηκε με 19 συμμετοχές, δύο γκολ και δύο ασίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τον Ιούνιο του 2017 ο Δώνης είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(Matthias Balk/dpa via AP)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ