SERIE A

Πανικός για την επιστροφή της Πάρμα στη Serie A

Πανικός για την επιστροφή της Πάρμα στη Serie A

Χαμός από τους φίλους της Πάρμα στην πλατεία Γκαριμπάλντι για την επιστροφή της ομάδας στη Serie A. Δείτε πώς πανηγύρισαν για το επίτευγμα της αγαπημένης τους ομάδας. (VIDEO)

Η Πάρμα ανήκει και πάλι στη Serie A. Η ιταλική ομάδα που το 2015 έπεσε στην Serie D, πέτυχε διαδοχικούς προβιβασμούς και το βράδυ της Παρασκευής (18/5) εξασφάλισε την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Οι "τζαλομπλού" επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας της Σπέτσια για την 42η και τελευταία αγωνιστική της Serie B και σε συνδυασμό με το 2-2 της Φροζινόνε με την Φότζια, επέστρεψαν στη μεγάλη κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 η Πάρμα κατέρρευσε οικονομικά, χρεοκόπησε και υποβιβάστηκε στην τέταρτη κατηγορία. Εκτός από τη Φροζινόνε, στα playoffs για την άνοδο στη Serie A θα συμμετάσχουν και οι Παλέρμο, Βενέτσια, Μπάρι, Τσιταντέλα και Περούτζια.

Στην πλατεία Γακαριμπάλντι της πόλης επικράτησε χαμός, με τους φίλους της ομάδας να κατεβαίνουν και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια". Ήταν κάτι που το περίμεναν χρόνια και το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ