ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανέλαβε την Σπόρτινγκ ο Μιχάιλοβιτς

AC Milan coach Sinisa Mihailovic gestures as he walks prior to the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Sinisa Mihailovic gestures as he walks prior to the start of a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday Jan. 6, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο αντικαταστάτης του Ζόρζε Ζέσους στην τεχνική ηγεσία της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον πρώην τεχνικό της Τορίνο, Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ανέλαβε ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας που φέτος βρέθηκε στον δρόμο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, θα έχει τον Σέρβο στον πάγκο της.

Ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για να υπογράψει και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζόρζε Ζέσους. Ο πρώην τεχνικός της Τορίνο συμφώνησε σε όλα με τα "λιοντάρια" και πλέον αναμένονται μόνο οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

Να τονιστεί πως έχει δουλέψει σε έξι ομάδες στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε Μπολόνια, Κατάνια, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Μίλαν και Τορίνο, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στην εθνική Σερβίας.

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ