ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος Αλ Αΐν: "Ο Μπεργκ κόστισε πολύ λιγότερα από αυτά που γράφονται"

Πρόεδρος Αλ Αΐν: "Ο Μπεργκ κόστισε πολύ λιγότερα από αυτά που γράφονται"

O πρόεδρος της Αλ Αΐν, Γκανέμ Αλ Χαϊρί μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου, ύστερα απ' την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ και υποστήριξε πως ο Σουηδός επιθετικός κόστισε πολύ λιγότερα απ' όσα γράφονται.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (28/06) η Αλ Αΐν ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ απ' τον Παναθηναϊκό, με τον Σουηδό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα απ' τα ΗΑΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το deal έκλεισε στα 3.300.000 ευρώ, με τους "πρασίνους" να καρπώνονται περίπου 2.500.000, αφού τα υπόλοιπα θα καταλήξουν στα ταμεία του Αμβούργου που είχε ποσοστό μεταπώλησης.

Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος της Αλ Αΐν, Γκανέμ Αλ Χαϊρί δίνει μία διαφορετική διάσταση στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τονίζοντας πως το κόστος της μεταγραφής είναι πολύ χαμηλότερα απ' αυτό που έχει γραφτεί στα ΜΜΕ και τα social media.

"Δεν είναι αληθινά τα οικονομικά δεδομένα που γράφονται στα ΜΜΕ και τα social media όσον αφορά στην μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Η πραγματική αξία του Σουηδού είναι πολύ χαμηλότερη απ' τα νούμερα που είδαν το φως της δημοσιότητας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Al Ain FC Twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ