FOOTBALL LEAGUE

Με Βουό και γκολάρα Μάνου ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ (Eurokinissi Sports / ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÐÁÍÓÅÑÑÁÉÊÏÓ (Eurokinissi Sports / ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης στο "Γεντί Κουλέ" και είναι στους 6 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Άρη και στους 3 από τη δεύτερη Παναχαϊκή. Γκολ από Βουό (στην επιστροφή του). Το "βιολί" του ο Μάνος που πέτυχε το 10ο του τη σεζόν με υπέροχο τρόπο.

Στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Football League, στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Υπό το βλέμμα ένδοξων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων του παρελθόντος του "Ομίλου" - Χανιωτάκης, Νιόπλιας, Μαρινάκης ήταν στο "Γεντί Κουλέ" - ο ΟΦΗ δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Άρτας, η οποία προήλθε από τις ισοπαλίες με Άρη (εκτός έδρας) και Δόξα Δράμας (εντός έδρας) κι άφησε πίσω του την ήττα στη Λάρισα από τον Απόλλωνα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε φανέλα βασικού στον Πατρίκ Βουό, ο οποίος μέχρι και πριν τρεις ημέρες ήταν παίκτης της Λαμίας, κι ο Ιβοριανός τον δικαίωσε.

Ξεκίνησε με το "δεξί" τη δεύτερη θητεία στην ομάδα της Κρήτης. Ξεκίνησε για την ακρίβεια από εκεί, όπου σταμάτησε πέρυσι. Δεν πέρασαν, παρά εννιά λεπτά από την έναρξη της αναμέτρησης και ο Αφρικανός βρήκε δίχτυα.

Ύστερα από την εξαιρετική σέντρα του Κουτσιανικούλη από τα αριστερά, ο Βουό ξεμαρκαρίστηκε στην περιοχή και με προβολή νίκησε τον Μέλκα για να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν με ασφάλεια την μπάλα στα πόδια τους. Ή όταν το έκαναν, πάντα η τελική επιλογή ήταν λανθασμένη.

Στο 33', ο ΟΦΗ διεύρυνε το προβάδισμά του. Ο Μάνος με εκπληκτική προσποίηση και κίνηση από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Βουό ήταν ένα... κλικ πιο μπροστά και δεν έφθασε στην μπάλα, έφθασε αυτή όμως στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος με σουτ από την περιοχή έκανε το 2-0.

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν ευκαιρίες και για τρίτο γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου Στο 48', ο Μάνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, αλλοιώθηκε και μεταβλήθηκε η τροχιά της και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Μέλκα. Στο 55', το σουτ του Μάνου μέσα από την περιοχή πέρασε έξω.

Ο επιθετικός του ΟΦΗ κυνήγησε το γκολ σε αυτό το ματς και δέκατό του την τρέχουσα σεζόν και δικαιώθηκε για την επιμονή του. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Πήρε την μπάλα στα αριστερά, απέφυγε με εξαιρετικές προσποιήσεις μέσα στην περιοχή αντιπάλους του, κινήθηκε προς τα δεξιά και με σουτ με το δεξί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δέκατο γκολ, πρώτος σκόρερ της Football League.

Πλέον, ο ΟΦΗ βρίσκεται στους έξι βαθμούς από την πρώτη θέση και τον Άρη, στους τρεις από τη δεύτερη θέση και την Παναχαϊκή. Το όνειρο της επιστροφής στη Super League Σουρωτή προφανώς και είναι εφικτό για την ομάδα της Κρήτης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Ποτουρίδης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Παπαστεριανός (82' Βαφέας), Μαχαίρας, Πουρτουλίδης (59' Τοπούζης), Κουτσιανικούλης, Μάνος (75' Παπατόλιος), Βουό.

AE ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Μπεκατώρος, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Κόλλινς, Μακρής, Χούσος (54' Κουσίδης), Κυριάκης, Μακρίδης (46' Ρανγκέλοφ), Λουκίνας (66' Ευαγγέλου).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου

Απόλλων Πόντου - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-1 (61' Ξύδας)

Αιγινιακός - ΑΟ Τρίκαλα 0-0

Παναιγιάλειος - Απόλλων Λάρισας 0-1 (47' Μαυριάς)

Αν. Καρδίτσας - Καλλιθέα 2-1 (23' Σουντουρά, 27' Σταματάκης - 14' Σμυρλής)

Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 0-1 (88' Κάιπερς)

Σπάρτη - Παναχαϊκή 0-0

Βέροια - Άρης 0-1 (89' πέν. Πασάς)

Δόξα Δράμας - Αχαρναϊκός Δ. Δ.

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ - ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0 (9' Βουό, 33' Κουτσιανικούλης, 73' Μάνος)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 36

2. Παναχαϊκή 33

3. ΟΦΗ 30

4. ΑΟΧ Κισσαμικός 24

5. Τρίκαλα 23

6. Σπάρτη 22

7. Δόξα Δράμας 21

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21

9. Απόλλων Λάρισας 19

10. Απόλλων Πόντου 18

11. ΑΕ Καραϊσκάκης 18

12. Αιγινιακός 15

13. Εργοτέλης 13

14. Καλλιθέα 12

15. Πανσερραϊκός 12

16. Βέροια 12

17. Παναιγιάλειος 10

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15Η)

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Βέροια - Δόξα Δράμας (15:00, ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

Άρης - Σπάρτη (15:00 ΕΡΤ3, «Κλ. Βικελίδης»)

Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου (15:00, Αλκαζάρ)

Εργοτέλης - Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00, Παγκρήτιο)

Παναχαϊκή - Πανσερραϊκός (15:00 WEB ΕΡΤ, Γήπεδο Αγυιάς)

Αχαρναϊκός - ΟΦΗ Δ.Δ.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

Καραϊσκάκης - Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Καλλιθέα - Αιγινιακός (15:00, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Τρίκαλα (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ