Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Οι οκτώ ομάδες που θα "παλέψουν" για την άνοδο στη Football League

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ / EUROKINISSI)
Ηρακλής MOTIONTEAM

Έγιναν γνωστές και οι οκτώ ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Football League. Διαβάστε πότε θα γίνει η κλήρωση, πότε ξεκινούν τα ματς και τι αναφέρει η προκήρυξη.

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Γ' Εθνικής, έγιναν γνωστές και οι οκτώ ομάδες που μέσα στο μήνα θα συμμετάσχουν στα μπαράζ για την άνοδο στη Football League. Από εδώ και στο εξής, οι πρώτοι των ομίλων μπαίνουν στο "ειδικό πρωτάθλημα" των δύο γκρουπ, με... φόντο τον προβιβασμό.

ΑΥΤΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ

1ος όμιλος: Απόλλων Παραλιμνίου (ομάδα από τις Σέρρες)

2ος όμιλος: Ηρακλής

3ος όμιλος: Τηλυκράτης 2014 (ομάδα από τη Λευκάδα)

4ος όμιλος: ΝΠΣ Βόλος

5ος όμιλος: Αστέρας Αμαλιάδας

6ος όμιλος: Εθνικός Πειραιά

7ος όμιλος: Αήττητος Σπάτων

8ος όμιλος: Ηρόδοτος

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΙΛΟΙ

Οι παραπάνω οκτώ ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους. Αυτός του Νότου και αυτός του Βορρά. Έτσι, στο ένα γκρουπ είναι όσοι πήραν πρωτιά στους τέσσερις πρώτους ομίλους (Παραλίμνι, Ηρακλής, Τηλυκράτης, Βόλος) και στο δεύτερο οι Αστέρας Αμαλιάδας, Εθνικός Πειραιά, Αήττητος Σπάτων και Ηρόδοτος.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν έξι αγωνιστικές σε κάθε όμιλο. Οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης κάθε ομίλου θα προβιβαστούν στη Football League. Συνολικά, δηλαδή θα προβιβαστούν τέσσερις ομάδες. Οι υπόλοιπες θα παραμείνουν στη Γ' Εθνική για την περίοδο 2018 – 2019.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ

Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου, ενώ η σέντρα τους στις 22 Απριλίου. Πρωτάρηδες σε τέτοια ματς είναι το Παραλίμνι, ο Αήττητος Σπάτων, ο Αστέρας Αμαλιάδας και φυσικά η νεοσύστατη ομάδα του Βόλου. Ο Τηλυκράτης έχει αγωνιστεί στη Γ' Εθνική, όταν όμως ήταν επαγγελματική η κατηγορία. Ηρακλής και Εθνικός, φυσικά, δεν χρειάζονται συστάσεις.

Μεγάλο το comeback του Ηρόδοτου, ο οποίος πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Ηρακλείου και το Κύπελλο Ερασιτεχνών και εφέτος πήρε την πρωτιά στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Υπενθυμίζεται ότι το 2014-2015, όταν πέθανε ο φίλος του Εθνικού στον αγώνα με τον Ηρόδοτο, στην ομάδα του Ηρακλείου επιβλήθηκε ποινή 15 βαθμών και την ίδια χρονιά υποβιβάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ