ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μπορμπαλάν: "Εξαιρετικό φινάλε στη διεθνή καριέρα μου ο τελικός του Κυπέλλου"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μπορμπαλάν EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν κρεμάει τη σφυρίχτρα του και μιλώντας στην "Mundo Deportivo", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 45χρονος, Νταβίδ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, κρεμάει τη σφυρίχτρα του στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Ισπανία. Το τελευταίο ματς που θα διευθύνει, είναι το Αθλέτικ Μπιλμπάο -Εσπανιόλ.

Ο ίδιος μίλησε στην καταλανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo" για όσα έζησε ως διαιτητής και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

"Ήταν κάτι αναπάντεχο. Πίστευα ότι είχα τελειώσει με τα ματς εκτός Ισπανίας και με κάλεσαν ξαφνικά από την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να το κάνω, αν και γνώριζα πως θα επρόκειτο για έναν τελικό που ακόμα και πριν τη σέντρα, θα ήταν αρκετά περίπλοκος", είπε αρχικά ο Μπορμπαλάν, ο οποίος ρωτήθηκε και για το αν είναι ικανοποιημένος με την απόδοσή του:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου εκεί. Ήταν ένας δύσκολος τελικός. Συνέβησαν διάφορα περιστατικά, τα οποία κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες. Ήταν κυρίως στις εξέδρες και εκτός αγωνιστικού χώρου. Yπήρξαν κάποια νεύρα στα τελευταία λεπτά ανάμεσα στους παίκτες, ωστόσο στην εξέλιξη του αγώνα, με δεδομένο ότι ήταν τελικός, όλα ήταν φυσιολογικά. Είμαι χαρούμενος που ήταν ένα εξαιρετικό φινάλε στη διεθνή καριέρα μου".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ