STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Με προβλήματα ΑΕΛ και Λαμία στο τελευταίο ματς της σεζόν

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΛ και Λαμία θα παραταχθούν με ελλείψεις στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο "AEL FC Arena" (5/5, 19:00), για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Χωρίς τους Γκόλια (τιμωρημένος), Ρέντζα (αποχωρεί από τον σύλλογο), Μπόζοβιτς, Κρίσμαν (έχει προκύψει θέμα λόγω της προσφυγής που κατέθεσε) αλλά και τους Χούμπτσεφ (τραυματίας), Γουάλας (τραυματίας) θα παραταχθεί η ΑΕΛ στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία.

Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μόρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Γκόικοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μακρής, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο, Ναζλίδης και Περόνε είναι εκλεκτοί του Σωτήρη Αντωνίου για το ματς του Σαββάτου (5/5, 19:00).

Χωρίς τους τραυματίες Καραγιάννη, Κουτρομάνο και τον ανέτοιμο Μπλάζιτς θα παραταχθεί η Λαμία στο "AEL FC Arena", στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν.

Ο Μπάμπης Τεννές μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (4/5), ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή:

Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Πριντέτα, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος, Βάντερσον και Μπούτνικ.

Photo credits: eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ