STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Στο... ρελαντί ο Ατρόμητος, 4-0 την Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με άνετη νίκη την εξαιρετική του σεζόν. Επικράτησε 4-0 της Κέρκυρας στο Περιστέρι, ενώ είχε και τρία δοκάρια. Ντεμπούτο στη Super League έκανε ο 17χρονος τερματοφύλακας Μανδάς.

Ο 4ος της Super League Ατρόμητος ολοκλήρωσε με νίκη το πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής επιβλήθηκε χωρίς δυσκολία με 4-0 της Κέρκυρας, ενώ θα μπορούσε να διαστάσεις... θριάμβου στο ματς, αλλά δεν του το επέτρεψαν τα τρία δοκάρια που είχε στην αναμέτρηση του Περιστερίου.

Στα 30 παιχνίδια οι "κυανόλευκοι" σημείωσαν 15 νίκες, ενώ είχαν και έντεκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η υποβιβασμένη Κέρκυρα, που δεν κατέβασε ούτε 18άδα για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, αποσυντονίστηκε από τα δύο γρήγορα γκολ του Ατρόμητου, στις δύο τελικές που έκανε.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

"Αντίο" με τεσσάρα και δοκάρια ο Ατρόμητος

. Η πρώτη τελική ανήκε πάντως για τους Φαίακες, όταν ο Μίρκοβιτς μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Ιωάννου. Οι γηπεδούχοι που είναι πολύ καλύτερη ομάδα, έχοντας στο ρόστερ τους πιο ποιοτικούς παίκτες, άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια. Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ντάουντα με φοβερό πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη (1-0). Η δεύτερη τελική προσπάθεια των γηπεδύχων οδήγησε και σε δεύτερο γκολ. Μάλιστα η φάση ήταν παρόμοια με την πρώτη. Ο Γιαννούλης εκ νέου έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Νιγηριανός με καρφωτή κεφαλιά αυτή τη φορά νίκησε για δεύτερη φορά τον Σερραίο γκολκίπερ της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα αδυνατούσε να απειλήσει την εστία του Μίρκοβιτς. Στο 25' ο Ατρόμητος έχασε νέα ευκαιρία για να σημειώσει τρίτο γκολ. Ο Ντιγκινί έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Γιαννούλης που είχε ανέβει έκανε το πλασέ, αλλά αστόχησε. Στο 37' ο Βασιλακάκης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και ακολούθως στο σώμα του Κουτζαβασίλη, για να καταλήξει κόρνερ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να έχει πραγματοποιήσει εννέα τελικές (οι τρεις στον στόχο), ενώ οι Φαίακες είχαν δύο τελικές, εκ των οποίων η μία στον στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα 58% ποσοστό κατοχής μπάλας, ενώ η Κέρκυρα 42%.

Γήπεδο: Δημ. Στ. Περιστερίου

Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά), Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Αντώνης Σινιοράκης (Χανίων)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):Μίρκοβιτς (75' Μανδάς), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης (68' Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68' Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο.

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (71' Αναστασίου), Σπίνουλας (58' Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80' Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης.

Γκολ: 6'-14' Ντάουντα, 59' Κωτσόπουλος, 67' Ντιγκινί

Κάρτες: 28' Παμλίδης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και στο δεύτερο μέρος. Στο 51' ο Βασιλακάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Σπίνουλα. Στο 56' οι "κυανόλευκοι" είχαν δεύτερο δοκάρι στο ματς. Ο Μπρούνο έκανε τη σέντρα, ο Κωτσόπουλος πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στο αριστερό δοκάρι του Κουτζαβασίλη. Η υπεροχή των παικτών του Νταμίρ Κάναντι τους οδήγησε και σε τρίτο γκολ στο 59'. Ο Γιαννούλης έκανε το γύρισμα από αριστερά, η μπάλα πήρε ύψος μετά την εναέρια μονομαχία Ντάουντα - Αντέτζο. Ο Ντάουντα τελικά με νέα κεφαλιά, γυριστή, έδωσε στον Κωτσόπουλο και αυτός με γυριστό σουτ από κοντά βρήκε δίχτυα.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ατρόμητος, Αντέτζο, Κωτσόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα βγήκε μπροστά και είχε πολύ καλή ευκαιρία για να μειώσει, όταν το πλασέ του Ρόλε στο 62' πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του εξουδετερωμένου Μίρκοβιτς. Στο 64' ο Παμλίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και κατέληξε κόρνερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Ιωάννου πέρασε άουτ. Οι Περιστεριώτες ήταν πιο ουσιαστικοί όταν έφταναν στα καρέ της Κέρκυρας και κατάφερναν να αξιοποιούν τις φάσεις που έφτιαχναν. Έτσι έγινε και στο 67'. Ο Κωτσόπουλος άνοιξε στον Μπρούνο, αυτός έκανε την παράλληλη μπαλιά προς τον Ντιγκινί και ο Γάλλος με πλασέ από κοντά έγραψε το 4-0, σημειώνοντας και το δέκατο εφετινό του τέρμα.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Βλέποντας την άνετη επικράτηση της ομάδας του ο Κάναντι, αποφάσισε να ρίξει στο ματς παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως τον Στρούγγη και τον Κυριακίδη, ενώ στο 75' έκανε αλλαγή τερματοφύλακα, μόνο και μόνο για να δώσει χρόνο στον 17χρονο Μανδά, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στη Super League (είχε παίξει εφέτος και 25 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με τη Σπάρτη).

Στο 87' ο Γεωργακόπουλος, που είχε περάσει ως αλλαγή από τον Ματζουράκη, σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, ο Χατζηϊσαΐας έδιωξε με το σώμα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο Ατρόμητος έφτασε μια... ανάσα από το πέμπτο γκολ, αλλά το τρίτο δοκάρι της βραδιάς του στέρησε τη δυνατότητα. Στο 92' το σουτ του Νάσου, έδιωξε δύσκολα ο Κουτζαβασίλης. Στη συνέχεια της φάσης ο Μπρούνο από αριστερά έκανε το γύρισμα και ο Ντιγκινί με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο.

Στο... ρελαντί ο Ατρόμητος, 4-0 την Κέρκυρα

Η στατιστική εικόνα της αναμέτρησης

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ