STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χατ τρικ ο Ντιγκινί, 4-1 ο Ατρόμητος τον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος εξασφάλισε την 4η θέση στη Super League, αφού νίκησε εύκολα με 4-1 τον Πλατανιά στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική. Φοβερός ο Νικολά Ντιγκινί, που σημείωσε χατ τρικ.

Με τον Νικολά Ντιγκινί να σημειώνει χατ τρικ, ο Ατρόμητος πήρε εύκολη νίκη επί του Πλατανιά με 4-1, εξασφαλίζοντας παράλληλα την 4η θέση στη φετινή Super League και ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League της νέας σεζόν.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Διαιτητής: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Γιώργος Κουντουρέλης (Αθηνών), Σταύρος Σίπκας (Σάμου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (78' Νάτσος), Σάκιτς, Ουάρντα (82' Κυριακίδης), Ουμπίδες, Μπρούνο, Ντιγκινί (78' Κωτσόπουλος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου):Κασωτάκης, Ουές, Πατράλης (55' Μάλσα), Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουντότζι, Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Σινγκ (75' Αμπντέλ), Στανισάβλιεβιτς, Κασάλιτσα (79' Ζίκο)

Γκολ: 30' πέν. Ουμπίδες, 36', 68', 76' Ντιγκινί / 84' Ουντότζι

Κίτρινη κάρτα: Ουές

Κόκκινη κάρτα: 67' Ουές

Το θέαμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Τελικά, ο... γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 28ο λεπτό, όταν ο Ντικαμονά ανέτρεψε εντός περιοχής τον Ουάρντα, με αποτέλεσμα ο Μπλάνας να δώσει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουμπίδες, ο οποίος νίκησε τον Κασωτάκη κι έγραψε το 1-0 για τους Περιστεριώτες στο 30'.

Έχοντας πάρει φόρα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και για δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκαν μόλις έξι λεπτά αργότερα. Η φάση ξεκίνησε πάλι από τον Ουάρντα, ο οποίος σέντραρε από αριστερά και σημάδεψε στο δεύτερο δοκάρι τον Ντιγκινί, που από πολύ κοντά με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το παιχνίδι να έχει πλέον ανοίξει, ο Ατρόμητος δημιούργησε άλλες δύο φάσεις προτού κλείσει το ημίχρονο, αλλά ο Ντιγκινί αρχικά και ο Ουάρντα στη συνέχεια, δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο του Ατρομήτου. Στο 54ο λεπτό, ο Κασωτάκης μπλόκαρε την μπάλα σε ένα σουτ που επιχείρησε ο Ουάρντα, ενώ τρία λεπτά αργότερα έκανε μία εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Ντιγκινί από την καρδιά της περιοχής, μετά από γύρισμα του Μπρούνο. Σχεδόν η ίδια φάση επαναλήφθηκε και στο 59', όταν και πάλι ο Μπρούνο έδωσε την μπάλα στον Ντιγκινί, αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του Γάλλου ήταν αδύναμο και ο τερματοφύλακας του Πλατανιά μάζεψε εύκολα την μπάλα.

Ένα φάουλ του Ουές στο 67ο λεπτό άφησε τους Κρητικούς με δέκα παίκτες, αφού ο 19χρονος δέχθηκε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα από τον Μπλάνα και αποβλήθηκε. Στην εκτέλεση του φάουλ, ο Ουμπίδες βρήκε τον Ντιγκινί, που τελικά βρήκε τον τρόπο να νικήσει για δεύτερη φορά τον Κασωτάκη, με πανέμορφο τακουνάκι. Τελικά, ο Γάλλος σημείωσε χατ τρικ, αφού στο 76ο λεπτό σκόραρε και πάλι, με κοντινή προβολή αυτή τη φορά, μετά από σέντρα του Γιαννούλη.

Ωστόσο, το 4-0 δεν ήταν το τελικό σκορ, αφού οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής, με τον Ουντότζι να κάνει προβολή από κοντά στο 84', μετά από εκτέλεση φάουλ.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ