STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς Ουάρντα-Καρασαλίδη ο Ατρόμητος, λέει "αντίο" η Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τις δύο ομάδες. Χωρίς Ουάρντα και Καρασαλίδη η ομάδα του Περιστερίου, αποχαιρετούν τη Super League χωρίς Μπαλάφα, Τουράμ και Επστάιν οι Φαίακες.

Ο Ατρόμητος ό,τι κι αν γίνει το Σάββατο (5/5, 19.00) με την Κέρκυρα, θα τερματίσει στην 4η θέση της Super League. Έχει εξασφαλιστεί η ευρωπαϊκή έξοδος και για την 30ή αγωνιστική, με την οποία πέφτει η αυλαία του εφετινού πρωταθλήματος, οι Περιστεριώτες στοχεύουν στο τρίποντο για να φτάσουν τους 56 βαθμούς.

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Φαίακες στους Καρασαλίδη και Ουάρντα, οι οποίοι έχουν κάρτες. Από την άλλη μεριά, η Κέρκυρα που έχει υποβιβαστεί, θα παραταχθεί χωρίς τους Μπαλάφα, Τουράμ και Επστάιν, που είναι τιμωρημένοι, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Ρόλε.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Στρούγγης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Ντιγκινί, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Μάντσον, Λαζαρίδης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Ντάουντα και Βασιλακάκης.

Η αποστολή της Κέρκυρας απαρτίζεται από τους: Γιαννακόπουλο, Κουτζαβασίλη, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλα, Αντέτζο, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Μενικάλι, Αρτυματά, Σιόντη, Κρητικό, Κόντο, Ινάσιο, Ρόλε, Γεωργακόπουλο, Μυτίδη, Παμλίδη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ